Здравейте, имам паджеро 2.5 тди къса база 94 год.От известно време се появи следния проблем-щом запаля колата започва едно бълбукане откъм парното в средата сякаш има въздух в системата и незная откъде се появява това нещо.Моля дайте някакъв съвет какво може да е това гадно бълбукане.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въздух 2.5 тди моля за помощ
Свий
X
-
От: Въздух 2.5 тди моля за помощ
Глава. В най-лекия вариант е само гарнитурата, както беше при мен. По-добре не си губете времето (и парите) с други догадки.Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнениеГлава. В най-лекия вариант е само гарнитурата, както беше при мен. По-добре не си губете времето (и парите) с други догадки.
Неприятното е, че почти винаги се оказва най-лошото...
Коментар
-
Дано не е най лошото Но винаги се тръгва от малко към голямо Ако се окаже че е тръбичката а той свали глава Голем смех ще падне за нас А човека ще се набута Давайте всички възможни съвети Пък той да проверява и ще излезе проблемната гад Успех колега
Коментар
-
С толкова сведения, толкова и съвети! Ако има проблем, то не само звук ще се чува. Та нека се опише малко по-подробно. Разбира се може и глава да е, ама все някъде отива водата. Та нека по-подробно да се опише.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от rado87 Преглед на мнение...щом запаля колата започва едно бълбукане откъм парното в средата сякаш има въздух в системата ...>>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
Защото така ми харесва...
Телефон: НЯМАМ
Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар