Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж на климатик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Монтаж на климатик

Харесал съм си едно Паджеро, но е без климатик. Та въпросът ми е свързан с:
    Трудно ли е монтаж на климатик на П2-2,8тди 2003. Има ли подготовка-окабеляване.......... и има ли смисъл въобще да търси решение. Вярно, че зимата сега започна, но иде лято.....а и гледам по моргите има доста екземпляри на части
    в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
    Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

От: Монтаж на климатик

Хм, какво е пък това Паджеро 2 от 2003-та?
    Както и да е, голяма играчка е да се сложи клима, и то успешно. Ако обаче машината си заслужава, и то много, става!

Коментар

Единствения начин да не се видиш в страхотно приключение е да свалиш цялата система до последното болтче от идентичен модел в морга. Иначе е лотария с неизяснен край.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Бях се замислил и аз за климатик, ама се отказах. На един друг автомобил бях слагал и определено не се получи особено сполучливо, ама всеки си преценява де.
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Ако машината е била предвидена за климатик и има от къде да свалиш цялата система - става и още как. Но както писах горе - трябва да си е свалено до болтче.

На CRX-а бях правил подобни изпълнения - всичко до болтче, и пак накрая се наложи друг вентилатор понеже генерацията беше неръждавейка и излизаше по-напред, и това-онова, и хайде друг вентилатор, и друг термостат ли беше, и и за две такива дреболии пак имаше джиджи-биджи. Но стана.

За София - ако още са там, горещо препоръчвам момчетата в Княжево. На Цар Борис 3, от дясно като вървиш нагоре към Княжево, в двора на бившата бирена фабрика, точно до комина (ако го има още), има и автомивка до тях. Между предпоследната и последната спирка на трамвай пет (следващия изход след сервизчето на едни момчета дето са царе на пежо и ситроен, там са все бивши фабрики. Те ми издириха всичките "бъгове" и го направиха да работи.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
            Хм, какво е пък това Паджеро 2 от 2003-та?
            Както и да е, голяма играчка е да се сложи клима, и то успешно. Ако обаче машината си заслужава, и то много, става!
            Явно е японско, внесено в GB през 2003 г.
            Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
            0878226696; 0876927507

Коментар

По добрия вариант за теб да вземеш джип с климатик с допълнително монтиране ще си скубеш косите от опит го казвам.Успех
              Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X