Здравейте колеги,весела коледа!Спрях се на поредното pajero 2,5 дълга база 99г,с развален двигател.Внос е от Италия за около 4000лв.Мисълта ми е заслужавали си да го купя и да го ремонтирам и според вас колко ще ми струва ремонта в най-лошия случай.Предполагам че проблема е в блока/бутало или колянов вал/.Отдолу е целия в масло и при работа на двигателя издава стържещ звук.Най-вероятно е с теч на масло и е каран с малко масло.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
pajero 2,5td с развален двигател,заслужава ли си?
Свий
X
-
От: pajero 2,5td с развален двигател,заслужава ли си?
Първоначално публикуван от borkir Преглед на мнениеЗдравейте колеги,весела коледа!Спрях се на поредното pajero 2,5 дълга база 99г,с развален двигател.Внос е от Италия за около 4000лв.Мисълта ми е заслужавали си да го купя и да го ремонтирам и според вас колко ще ми струва ремонта в най-лошия случай.Предполагам че проблема е в блока/бутало или колянов вал/.Отдолу е целия в масло и при работа на двигателя издава стържещ звук.Най-вероятно е с теч на масло и е каран с малко масло.Лудак
-
Първоначално публикуван от borkir Преглед на мнениеПредполагам че проблема е в блока/бутало или колянов вал/.Отдолу е целия в масло и при работа на двигателя издава стържещ звук.Най-вероятно е с теч на масло и е каран с малко масло.На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
В най-най-лошия ще ти излезне колко за закупуването на един работещ двигател втора ръка и присаждането му.От страната на ремонтирането на този всичко зависи от това какво трябва да се смени,престърже или закупи ново.По-точно в общ план немога да ти го опиша>>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
Защото така ми харесва...
Телефон: НЯМАМ
Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят
Коментар
-
Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеКъде точно е омаслен, кога стърже- студен/топъл , какво налягане държи на маслото, равномерно ли работи на 4те цилиндъра, пуши ли...0878535960-Боби
YAMAHA WR 400
MITSUBISHI PAJERO 3,0 V6
SUZUKI GRAND VITARA 1,6 16V 04
Коментар
-
Ха ха , а защо си останал с убеждението ,че е евтин за 4000 лева можеш да намериш що годе добър джип . А щом като го запалиш и работят добре всички цилиндри значи има добра компресия , а стържещият звук може да са лагери на коляновия вал или пречаткване . И все пак успех но да знаеш че освен тези 4000 лева започваш с още 1000 в джоба за ремонт .Land rover 2.5 tdi
0884035413
Коментар
-
Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнениеЯвно колегата говори за Пахеро Спорт
От снимката се подлъгвате за П2 (2.8 най-вероятно)0878535960-Боби
YAMAHA WR 400
MITSUBISHI PAJERO 3,0 V6
Коментар
-
Здравей,колега! Защо не направиш оферта на някой читав майстор за половината от разликата в цената и дано да се отвозиш после на Паджеро! (Имам предвид между тези 4к и онези 7к лв.) Поне ще знаеш,че на мотор е сигурна.Успех!Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнениеЗдравей,колега! Защо не направиш оферта на някой читав майстор за половината от разликата в цената и дано да се отвозиш после на Паджеро! (Имам предвид между тези 4к и онези 7к лв.) Поне ще знаеш,че на мотор е сигурна.Успех!0878535960-Боби
YAMAHA WR 400
MITSUBISHI PAJERO 3,0 V6
Коментар
-
Първоначално публикуван от borkir Преглед на мнениеЗдравейте колеги,весела коледа!Спрях се на поредното pajero 2,5 дълга база 99г,с развален двигател.Внос е от Италия за около 4000лв.Мисълта ми е заслужавали си да го купя и да го ремонтирам и според вас колко ще ми струва ремонта в най-лошия случай.Предполагам че проблема е в блока/бутало или колянов вал/.Отдолу е целия в масло и при работа на двигателя издава стържещ звук.Най-вероятно е с теч на масло и е каран с малко масло.в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар