Обява

Свий
Няма добавени обяви.

pajero 2,5td с развален двигател,заслужава ли си?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• pajero 2,5td с развален двигател,заслужава ли си?

Здравейте колеги,весела коледа!Спрях се на поредното pajero 2,5 дълга база 99г,с развален двигател.Внос е от Италия за около 4000лв.Мисълта ми е заслужавали си да го купя и да го ремонтирам и според вас колко ще ми струва ремонта в най-лошия случай.Предполагам че проблема е в блока/бутало или колянов вал/.Отдолу е целия в масло и при работа на двигателя издава стържещ звук.Най-вероятно е с теч на масло и е каран с малко масло.
    0878535960-Боби
    YAMAHA WR 400
    MITSUBISHI PAJERO 3,0 V6
    SUZUKI GRAND VITARA 1,6 16V 04

От: pajero 2,5td с развален двигател,заслужава ли си?

Първоначално публикуван от borkir Преглед на мнение
    Здравейте колеги,весела коледа!Спрях се на поредното pajero 2,5 дълга база 99г,с развален двигател.Внос е от Италия за около 4000лв.Мисълта ми е заслужавали си да го купя и да го ремонтирам и според вас колко ще ми струва ремонта в най-лошия случай.Предполагам че проблема е в блока/бутало или колянов вал/.Отдолу е целия в масло и при работа на двигателя издава стържещ звук.Най-вероятно е с теч на масло и е каран с малко масло.
    Според зависи какво му е !
    Лудак

Коментар

Предполагам че проблема е в блока/бутало или колянов вал/.Отдолу е целия в масло и при работа на двигателя издава стържещ звук.Най-вероятно е с теч на масло и е каран с малко масло.
      Къде точно е омаслен, кога стърже- студен/топъл , какво налягане държи на маслото, равномерно ли работи на 4те цилиндъра, пуши ли...
      На сърбела майката му е чесането.
      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Щом не му разбираш, за да го ремонтираш сам, ще си "купиш белята".
        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

В най-най-лошия ще ти излезне колко за закупуването на един работещ двигател втора ръка и присаждането му.От страната на ремонтирането на този всичко зависи от това какво трябва да се смени,престърже или закупи ново.По-точно в общ план немога да ти го опиша
          >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
          Защото така ми харесва...
          Телефон: НЯМАМ
          Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
            Къде точно е омаслен, кога стърже- студен/топъл , какво налягане държи на маслото, равномерно ли работи на 4те цилиндъра, пуши ли...
            Пали лесно ,на студен двигател при високи обороти се чува нещо между стържене и свирене,иначе теча на масло е някъде от блока но не успях да видя от къде ,иначе бързи бавни и блокаж включват и изключват нормално.Но малко се съмнявам софийските джамбази да го продават толкова евтино ако е нещо дребно.
            0878535960-Боби
            YAMAHA WR 400
            MITSUBISHI PAJERO 3,0 V6

Коментар

Ха ха , а защо си останал с убеждението ,че е евтин за 4000 лева можеш да намериш що годе добър джип . А щом като го запалиш и работят добре всички цилиндри значи има добра компресия , а стържещият звук може да са лагери на коляновия вал или пречаткване . И все пак успех но да знаеш че освен тези 4000 лева започваш с още 1000 в джоба за ремонт .
              Land rover 2.5 tdi
              0884035413

Коментар

Цената на същия,нормален без проблем в двигателя е от 7500 до 9000лв,според mobile.bg и cars.bg.
                0878535960-Боби
                YAMAHA WR 400
                MITSUBISHI PAJERO 3,0 V6

Коментар

Явно колегата говори за Пахеро Спорт
                  От снимката се подлъгвате за П2 (2.8 най-вероятно)
                  Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
                    Явно колегата говори за Пахеро Спорт
                    От снимката се подлъгвате за П2 (2.8 най-вероятно)
                    Не е sport,pajero 2 99г след фейслифта с кристалния фар и новата маска с пластмасова броня.
                    0878535960-Боби
                    YAMAHA WR 400
                    MITSUBISHI PAJERO 3,0 V6

Коментар

Здравей,колега! Защо не направиш оферта на някой читав майстор за половината от разликата в цената и дано да се отвозиш после на Паджеро! (Имам предвид между тези 4к и онези 7к лв.) Поне ще знаеш,че на мотор е сигурна.Успех!
                      Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
                        Здравей,колега! Защо не направиш оферта на някой читав майстор за половината от разликата в цената и дано да се отвозиш после на Паджеро! (Имам предвид между тези 4к и онези 7к лв.) Поне ще знаеш,че на мотор е сигурна.Успех!
                        И аз си правя такива сметки,но не знам точно колко ще излезе ремонта.
                        0878535960-Боби
                        YAMAHA WR 400
                        MITSUBISHI PAJERO 3,0 V6

Коментар

Това е даже с резерв.Важно е да ти ечитав майстора и мотивиран
                          Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Боби, в обявите има поне 10 работещи 2,5 и 2,8 на цена около 4000-4500лева, защо ти трябва таралеж в гащите. Сигурен съм че само за труд ще дадеш 7-800лв. Но ако си мераклия да правиш любов на хамак.......
                            в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
                            Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

Аз не бих се захванал с това. Никога сметките ми за "ще ми излезне по-евтино" не са се получавали. Да не говорим, че 2.5 мотор на дълга база е гробница.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X