Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КАК СЕ КАРА С ОЛИО И ТРАНСФОРМАТОРНО МАСЛО ? ЗА И ПРОТИВ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• КАК СЕ КАРА С ОЛИО И ТРАНСФОРМАТОРНО МАСЛО ? ЗА И ПРОТИВ

Колеги доста време гледам в нета как разни хора обясняват че карат с разни подобия на гориво 50на50 дизел и други Какво ви е мнението за това Мисля че това е един добър начин да е....майката на дюзите или ГНП то Нали има цитаново число Като се промени...... Да поговорим също така и за вискозитетът

От: КАК СЕ КАРА СЪС ОЛИО И ТРАНСФОРМАТОРНО МАСЛО ? ЗА И ПРОТИВ

ако мислиш, че си първия дето се е сетил, че може да се сипва и друго,освен нафта, разгледай тук

Коментар

Може да се кара , но трябва да си готов след време и за ремонти.Икономията ( ) отива в ремонтите.Имам съсед .От 4 коли на олио сега нито една не върви-не е отделял разликата(икономията).С поздрав Борето

Коментар

Не е вярно. Кара си се ОК. Линка даден от IvanIvanovi е пълен с информация.
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Тази тема не е ли за изтриване, след като има такива даже със същото заглавие?
          Имаше едни снимки за пролеми с помпа при каране с олио, но не мога да ги намеря. Сигурно са махнати, на някой не са се харесали.

Коментар

Късно се сети колега, но по-добре късно, отколкото никога. Гранда ми изгори тонове масло.... http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=136445
            If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

С пажерото съм изгорил поне тон хидравлично масло. Проблеми никакви. Малко е по-мудно и повече върти студено да запали- това е. Всекидневната ми кола- Seat Ibiza 1.9 SDI я карам редовно с олио, хидравлично масло, компресорно масло, трансформаторно масло, битова нафта отпреди 25-30 години, корабно гориво и какво ли още не. Вече имам над 50 000 км с тези бъркочи. Дори и да хвърля мотора- пак съм напред. Вярно пуши, но пуши отзад, не отпред
              На сърбела майката му е чесането.
              Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X