Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pajero II 2.8 нафтово ,дълго леко питане след като е станала белята

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Pajero II 2.8 нафтово ,дълго леко питане след като е станала белята

Да споделя – те преди 1 час е обади зет ми и ме пита –абе от какво може да се скъса веригата на паджерото ....явно белята е сттанла –сега на 100 % не съм сигурен точно какво и как ама на него тъй му казали от сервиза...
    Просто на мене ми е любопитно –чисто статистически –голям компот ли става като се скъса веригата –специално на тоя мотор?
    Имам опит с други коли и знам какво става –интересното ми е за точно тоя.....

Pajero II 2.8 нафтово ,дълго

От: Pajero II 2.8 нафтово ,дълго леко питане след като е станала белята

Първоначално публикуван от brpi Преглед на мнение
    Да споделя – те преди 1 час е обади зет ми и ме пита –абе от какво може да се скъса веригата на паджерото ....явно белята е сттанла –сега на 100 % не съм сигурен точно какво и как ама на него тъй му казали от сервиза...
    Просто на мене ми е любопитно –чисто статистически –голям компот ли става като се скъса веригата –специално на тоя мотор?
    Имам опит с други коли и знам какво става –интересното ми е за точно тоя.....

Pajero II 2.8 нафтово ,дълго
    На теб точно да се обяснява е смешно, ама и някой друг ще чете...
    "Чисто статистически" - трудно - късане на верига не е често срещано.
    Двигател с вихрови камери - буталата са равни, клапаните са почти наравно с челото на главата.
    Зависи кога е станало - в обороти, или при потегляне, примерно, и реакцията на шофера.

Коментар

Андро балгодаря ...такъв двигател не съм отварял лично и затова и попитах - нали знаеш надеждата умира последна... може и да има нещо да не става компот но след описанието ти .... надеждата не е голяма даже колони към нула нещо да може да се спаси....
      Точно какво се се случило –как и къде и т.н и аз не знам – зетя е карал и ми рече –както карах и спря.... било е в града така че по теория не е карал много засилен ....
      Е това е кривнята в чужбина - колата е в Канада и там даже само тук таме някои сервиз въобще ти казва –аз правя такива коли –повечето като чуят дизел и директно казват – не правим такива коли.

Коментар

2.8 не е ли с непосредствено впръскване на камерата-пълен дизел а не с равни бутала..

Коментар

Първоначално публикуван от boyko Преглед на мнение
          2.8 не е ли с непосредствено впръскване на камерата-пълен дизел а не с равни бутала..
          Не е.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Сигурно сте прави нещо сам имал грешна информация за мотора.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X