Обява

Свий
Няма добавени обяви.

паджеро 1 с вромос 9000

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• паджеро 1 с вромос 9000

миналата седмица си купих от явор една лебедчица и днеска я монтирах.ама другата седмица ша праим бронята че нема време.
    Прикачени файлове

До: паджеро 1 с вромос 9000

То хубаво си намислил да слагаш лебедката ама защо на заварки.Неможа ли да направиш стойката да се закрепва с болтова връзка,по сигурно е пък и не отслабваш шасито.Лично аз бях монтирал на Паджеро HUSKI 8 на SUPERWINCH и стана много добре пък и стойката бе елементарна и то с болтова връзка,дори бях оставил оригиналната броня и на нея монтирах водача.
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

Коментар

без да се свали купето неможе да се дупчи шасито.пък и в случая шасито се заздравява по тоя начин.още една греда му става.досега заварки несъм късал .

Коментар

Че то има фабрични дупки и няма нужда от дупчене.Само ме е яд че нямам снимки за да ти покажа как бе направено.Заздравяването за което говориш с допълнителната греда е така но самата заварка променя структората на материала и ще започне да гние.В края на краищата така си решил да го изпълниш, така си го направил ,няма да ти се бъркам . Навсякъде където съм гледал професионално монтирани лебедки винаги стойките са били на болтове.
        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
        Дий Снайдер

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X