Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блокаж на преден диференциал ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Блокаж на преден диференциал ?

Имали евтин начин да се направи блокаж на предния диф. на паджеро 2 (3000сс автомат) ?

От: Блокаж на преден диференциал ?

Има писани теми по тоя въпрос, но доколкото знам каретата стават консуматив след такава интервенция, но може пък на 3000cc да са по - здрави..? А и зависи за какво ще го ползваш, ако е за състезания много важно, че са консуматив, но като питаш за евтин, едва ли... Трябва да се чете в документациите също.

Коментар

Първоначално публикуван от krum4o_lubo Преглед на мнение
      Имали евтин начин да се направи блокаж на предния диф. на паджеро 2 (3000сс автомат) ?
      Аз ще ти го заваря безплатно
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Доста ме притесни това,че каретата стават консоматив,предполагам че завиването ще е виновно,нека ме просвети някой по запознат!? Искам да натрия носът на един приятел с дискавъри,но вече два пъти ме предава предното,пък и ще е много по проходимо със 100% блокажи

Коментар

Е, диското и без преден блокаж е по- проходимо. И по- комфортно. Твоето пък е по- красиво.
          Не разбирам, обаче, как така те предава предното???
          08седемшест5едно513четири

Коментар

Два пъти задния мост ми остава във въздуха,а предната гума се окопва до праг,абе смех ама на мой гръб,а сме едни базикчий ,та аз по скоро съм за лебедка.Един приятел ми дава неква dragon winch за 300пари ,ма си мисла че е много,но ако продължавам така...

Коментар

Повдигни го.
              Сложи му хубави кални гуми (33-ки )
              Сложи му лебедка.
              Е тогава мисли за преден блокаж, който струва горе доло колкото джипа ти. Но сериозно се замисли има ли смисъл.

п.с. Ти му кажи на твоя приятел да го каля повече това Дискавъри, че да не се вижда колко е грозно (да не се засегнат хората с такива, че и аз имам един приятел с дефендър)
              '98г. Mitsubishi Pajero II 2.8tdi Super Select къса база фейслифт
              '95г. Mitsubishi Pajero II Super Select къса база - за "лек" offroad - coming soon :)
              И разни BMW-та...

Коментар

Колега имам същото,и исках преден блокаж.Доста търсих, но при нас шанса да имаме такъв е 0.Мога да ти дам подтобности,на лични, скайп или поща,не знам само дали има смисъл.

Коментар

Първоначално публикуван от valyon Преглед на мнение
                  Колега имам същото,и исках преден блокаж.Доста търсих, но при нас шанса да имаме такъв е 0.Мога да ти дам подтобности,на лични, скайп или поща,не знам само дали има смисъл.
                  ??? А Станко на неговото 3.5, с какво е?

Коментар

Стигнах до извода че ,по лесно да сменя джипа,ама още не съм му се нарадвал.А иначе е с кални гуми 15ки (кобри) ,абе високичък е. Благодаря за инфото!

Коментар

Колега ето един с 3 блокажа точно като за теб. http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=142291 Поздрави.
                      [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от kokolighta Преглед на мнение
                        Колега ето един с 3 блокажа точно като за теб. http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=142291 Поздрави.
                        А, йотката е много 'арна- и на мен би ми свършила чудна работа. Гледам, обаче, че на колегата ценовият диапазон му е съвсем малко по- долу.

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
                          ??? А Станко на неговото 3.5, с какво е?
                          Адаш, колегата Станко си е супер с неговото 3.5. Но за съжаление ние сме с 3000 а то заедно с автоматичната СК + 26бр. а не 28бр.шлици на предните полуоски, правят така ,че ARB не правят преден блокаж за нас.Опитвал съм и много други варианти ...даже тук някъде бях публикувал официалния отговор на производителите на Quaife ...а бе нямаме си късмет и те така...

Коментар

Всъщност блокажа би могъл да се изработи тук.Не е чак толкова сложно или трудно.Но дали ще чупи после карета...възможно е.На 3-литорвото Паджеро трансмисията е на дизлово 2,5.На 3,5-цата е на 2,8Д.И определено е доста по-здрава.
                            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Специално на мойто ,всичко му е 1към1 със това на 3.5и2.8 знам го защото сменях раздатка и стана така че ходих до моргата с мойта защото ми бяха пратили от 2.5 която беше два пъти по малка,скоростите са ми сменявани и до колкото знам са от 2.8 но дифовете са си оригиналните и са доста големички,с предния собственик сме обсъждали темата и също ми е казвал че всичко за този кон(3000v6 150 киловата а не коня по големия талон) е като на 3,5,

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X