Обява

Свий
Няма добавени обяви.

В търсене на сервизи...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• В търсене на сервизи...

Здравейте!
    Имам следния проблем - Митсубиши Паджеро с течащ преден джам и шибидах. Уплътненията е ясно, че са за смяна, но това, което ме притеснява е, че ще има и много ръжда под тях. Някой може да ми препоръча изпитан сервиз, където да извършат манипулацията: сваляне на стъклото, оправяне на ръждата(евентуално), слагане на нови уплътнения, връщане на старото стъкло... и същата процедура за шибидаха? Става въпрос за София.

От: В търсене на сервизи...

Ако паджерото е 2, джама е лепен, уплътнения няма да ти трябват. А за шибидаха може да са запушени каналите за отводняване.
    Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Първоначално публикуван от lllusion Преглед на мнение
      Здравейте!
      Имам следния проблем - Митсубиши Паджеро с течащ преден джам и шибидах. Уплътненията е ясно, че са за смяна, но това, което ме притеснява е, че ще има и много ръжда под тях. Някой може да ми препоръча изпитан сервиз, където да извършат манипулацията: сваляне на стъклото, оправяне на ръждата(евентуално), слагане на нови уплътнения, връщане на старото стъкло... и същата процедура за шибидаха? Става въпрос за София.
      Аз шибидаха го оправих по по-особен начин (изрязах от друг само отвора и го снадих). За стъклото не знам (може би трябва да се викат хора от "Кобра", но не е невъзможно). За всеки случай се обади на 0879026989-Севастиян.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Да, Паджеро 2 е. Снощи и аз осъзнах, че само отгоре и отдолу има някакво уплътнение, а отстрани е лепен. Шибидаха е лепен със силикон от предния собственик - проверил колко струват уплътненията и се отказал да ги сменя (както и много други неща, но това е друга тема). А Кобра се занимават само със смяна на стъкла и имат някакви заместители на уплътнения, но не мисля, че ще се занимават с евентуалното изкърпване.

Коментар

потърси Дядо Владо във форума.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
            потърси Дядо Владо във форума.
            Потърсих, намерих, писах!
            Благодаря на всички отзовали се!

Ако на някой ще са му полезни, прикачвам схемите на предния джам и шибидаха... А цените от официалните дилъри изобщо няма да ги споменавам...

Taка че търсенето продължава...

Коментар

Жоро /Keiin/ 0896856984 може да ти свърши работата с демонтаж, изкърпване и монтаж на предния джам - миналата седмица го гледах как прави тази процедура на един Блейзър и се справи добре.........за шибидаха трябва да си говориш с него

Коментар

Съжалявам за това, че се забавих толкова с отговора си в темата. И то не за друго ами, ако някой случайно се е излъгал и той през това време да отиде при "Жоро /keiin/". Единственото, което видях от него беше несериозност, скатаване, не вдигане на телефон в продължение на седмица, едно голямо лъгане и след повече от месец стоене на джипа при него(при положение, че каза, че за седмица ще е готов), за да бъде взет (разбира се без да е готов) трябваше да се стои пред гаража му, че да се появи случайно. След разговор с негов колега се оказа, че не сме единствените излъгани от него. А затова, че са използвани "качествени материали" няма какво да обяснявам.

Сигурно, ако си му приятел е далавера да ходиш при него. Забелязах, че доста коли бяха направени, докато джипа не беше пипнат през това време. Ако не сте му приятел обаче, ви съветвам по никаква причина да не си оставяте колата при него. А, ако го направите, то поне не му оставяйте пари предварително - аз съм сигурна, че той ще прозвучи убедително за какво са му парите, преди да спре да си вдига телефона.

Коментар

съжалявам че съм те подвел, не беше такова момче Жоро, ама........ ще си знам вече

Коментар

Не беше единствения, който го препоръча. А и, когато се запознахме с него, звучеше обещаващо... Споделям опита, за да знаят и тези, които четат, и другите, които препоръчват, да си имат едно на ум.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X