Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с реле

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с реле

Здравейте, изгоря ми релето за централното заключване. Изгоря зорлем Бях разглобил кори и прочие за да монтирам модул с дистанционно, та един приятел намина и в опит да помогне допря две жички (като палците по вратите заподскачаха лудо) и релето запищя. Откачих масата на акумулатора защото неуспях да го сваля бързо. Та въпроса ми е дали подлежи на някакъв ремонт това чудо, или трябва ново? В морга ми искат 50лв., за това първо да ви питам. Релето се намира в таблото зад кормилото, до бушоните, става въпрос за паджеро 2 / 92г. / 2.5тди

От: Проблем с реле

Не се занимавай с ремонти и смяна. Изхвърли изгорялото реле. Свържи си направо модула за дистанционното направо с машинките на вратите и си ти.
    Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
    SSang Yong Kyron 2.0xdi
    Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Благодаря за съвета колега, и това е вариант. Но не ми се искаше да прекарвам други жици, а незнам ще стане ли с наличната инсталация, трябва да намеря схема или да я проследя. Пък и жичките не са ми най - голямата специалност

Коментар

Ако имаш машинка в шофьорската врата, не се налага да прекарваш никакви жици. Само намираш на куплуга на старото реле двата кабела на машинките на всички врати и готово. А, ако нямаш машинка там, то проблема го имаш и при здраво реле. Трябва да монтираш допълнително машинка и да промениш малко по инсталацията.
        Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
        SSang Yong Kyron 2.0xdi
        Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Имам машинки колега във всичките врати, ще взема да опитам както казваш. Благодаря!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X