Обява

Свий
Няма добавени обяви.

mitsubishi pajero 2.8 tdi exceed

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• mitsubishi pajero 2.8 tdi exceed

здравейте казвам се Спас Антонов от гр. Кричим женен с едно дете,нов съм във форума и от много време се чудех какъв джип да си купя и от днес съм собственик на MITSUBISHI PAJERO 2.8TDI EXCEED,автомат,дясен волан дълга база,малко бях скептично настроен към десния волан и автомата,но такъв ми бил късмета

От: mitsubishi pajero 2.8 tdi exceed

Добре дошъл!
    Аз също съм скептичен, но само към волана. Автоматът си е голяма благина в 90% от случаите на експлоатация.

Коментар

Добре дошъл. Избора е добър. Със здраве да го караш и много безаварийни километри да минеш.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

има малко работа по него,заради което утре влиза в бокса,има пробив системата за фреон,теч на масло от двигателя,задно дясно колело задържа цилиндърчето и леко прискърцва,смяна на маслото в диференциала,презареждат се акумулаторите,не му работи обортомера показва постоянно 2,5 оборота(табло резервно имам)след като го взема ще му взема зимни гуми мишлен алпин тл
        Последно редактирано от anttonov1; 21-08-12, 19:28.

Коментар

Честито, мнооого да те радва. Всичко друго ще се оправи едно по едно. Така е с нашата страст

Коментар

ако обичате някой дами каже на exceed какъв блокаж имана диференциала или на раздатката неразбирам иза това питам

Коментар

Избора е добър. Със здраве да го караш и много безаварийни километри да минеш.
              GSM 0877 08 99 19
              Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

на джипа му опавихме спирачките,смяна на единия спирачен апарат и отремонтиран другия, нови накладки,генератора презареждаше,капеше масло и се оказа,че гърнетура на капака е за смяна,наляхме му масло на диференциала,остана да се търси проблема в климатроника,че има пробив ама ще е напролет сега искам да взема зимни гуми и може да ми препоръчате марка модел че не съм наясно с джиповете гуми.Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от anttonov1 Преглед на мнение
                  ако обичате някой дами каже на exceed какъв блокаж имана диференциала или на раздатката неразбирам иза това питам
                  Напиши номера на VIN-а в тази тема.
                  http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=20839

.............
                  ...... сега искам да взема зимни гуми и може да ми препоръчате марка модел че не съм наясно с джиповете гуми.Поздрави
                  Виж ето тука има писано за различните гуми.
                  http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=83
                  Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

някой може ли да ми каже къде си караме паджерото на сервиз,някъде където разбират и знаят какво правят,че тия където ми правят колата ми отказаха да ми правят джипа не могат и не знаят момчетата и не се навиват а искам да сменям маслата

Коментар

някой може ли да ми каже къде си караме паджерото на сервиз,някъде където разбират и знаят какво правят,че тия където ми правят колата ми отказаха да ми правят джипа не могат и не знаят момчетата и не се навиват а искам да сменям маслата
                      Само на автомата смяната е специфична.
                      Ако те устройва Пловдив - това е наш човек:
                      0898 620 306 Стоян

Коментар

Извинявам се че използвам темата на колегата , но все пак може ли да ми кажете колко масло побира 2.8 тди . Понеже днес за 2 ри път правим обслужване и джипката събра около 6 литра , докато човека от които купувам маслото казва че по каталог сабира 7,800 литра (дори те в сервиза като сменяли на пажеро побирало 7.800) сега кои е прав кои крив кажете вие ?

Коментар

Аз знам, че двг. събира 7.5л и скоростите на автомата събира толкова, а за раздатката съм взел 4л а, събира 3.5л. Поздрави и безаварийно.
                          Последно редактирано от CarTest™; 13-09-12, 20:42. Причина: Правопис

Коментар

Не е много сигурно. В моя справочник е 6,5л. Освен да е грешка, ама едва ли. Или да има различни модификации.

Коментар

Пак си прав(колкото касае двигателя)Пък и младежа не уточни някои неща
                              Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X