здравейте казвам се Спас Антонов от гр. Кричим женен с едно дете,нов съм във форума и от много време се чудех какъв джип да си купя и от днес съм собственик на MITSUBISHI PAJERO 2.8TDI EXCEED,автомат,дясен волан дълга база,малко бях скептично настроен към десния волан и автомата,но такъв ми бил късмета
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
mitsubishi pajero 2.8 tdi exceed
Свий
X
-
От: mitsubishi pajero 2.8 tdi exceed
има малко работа по него,заради което утре влиза в бокса,има пробив системата за фреон,теч на масло от двигателя,задно дясно колело задържа цилиндърчето и леко прискърцва,смяна на маслото в диференциала,презареждат се акумулаторите,не му работи обортомера показва постоянно 2,5 оборота(табло резервно имам)след като го взема ще му взема зимни гуми мишлен алпин тлПоследно редактирано от anttonov1; 21-08-12, 19:28.
Коментар
-
на джипа му опавихме спирачките,смяна на единия спирачен апарат и отремонтиран другия, нови накладки,генератора презареждаше,капеше масло и се оказа,че гърнетура на капака е за смяна,наляхме му масло на диференциала,остана да се търси проблема в климатроника,че има пробив ама ще е напролет сега искам да взема зимни гуми и може да ми препоръчате марка модел че не съм наясно с джиповете гуми.Поздрави
Коментар
-
Първоначално публикуван от anttonov1 Преглед на мнениеако обичате някой дами каже на exceed какъв блокаж имана диференциала или на раздатката неразбирам иза това питам
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=20839
Първоначално публикуван от anttonov1 Преглед на мнение.............
...... сега искам да взема зимни гуми и може да ми препоръчате марка модел че не съм наясно с джиповете гуми.Поздрави
http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=83Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
някой може ли да ми каже къде си караме паджерото на сервиз,някъде където разбират и знаят какво правят,че тия където ми правят колата ми отказаха да ми правят джипа не могат и не знаят момчетата и не се навиват а искам да сменям маслата
Коментар
-
Първоначално публикуван от anttonov1 Преглед на мнениенякой може ли да ми каже къде си караме паджерото на сервиз,някъде където разбират и знаят какво правят,че тия където ми правят колата ми отказаха да ми правят джипа не могат и не знаят момчетата и не се навиват а искам да сменям маслата
Ако те устройва Пловдив - това е наш човек:
0898 620 306 Стоян
Коментар
-
Извинявам се че използвам темата на колегата , но все пак може ли да ми кажете колко масло побира 2.8 тди . Понеже днес за 2 ри път правим обслужване и джипката събра около 6 литра , докато човека от които купувам маслото казва че по каталог сабира 7,800 литра (дори те в сервиза като сменяли на пажеро побирало 7.800) сега кои е прав кои крив кажете вие ?
Коментар
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар