Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с карета на П2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с карета на П2

Здравейте колеги, от скоро и аз си имам паджеро 92г. 2.5тди Та сега се започна якото стягане Доста неща насмених и постегнах, и дойде ред на вътрешните маншони на каретата. Започнах с лявата страна, свалих полуоската обаче каретата не излизат от нея. Мислех, че с почукване ще излязат, като най - вероятно са с вътрешна зегерка обаче не излизат. Не чуках особено слабо и за това непосмях да продължа. Та ще ми бъде полезно ако някой помогне със съвет или каквото се сети. Благодаря

От: Проблем с карета на П2

Сложи от силиконовите маншони, слагането не изисква разглобяване на карето.
    Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Проблема е там, че вече съм купил уж доста качествени маншони, разбирасе ако не могат да се извадят тогава ще е варианта със силиконовите, ама доколкото знам трябва да могат да се избият!? А и така нещо като не става още повече ме чопли да го направя

Коментар

колеги какви са тези силиконови маншони и от къде се купуват

Коментар

Първоначално публикуван от makito Преглед на мнение
          колеги какви са тези силиконови маншони и от къде се купуват
          В доста магазини за авточасти ги има, но нямам лични наблюдения над тях. Предпочитам полиуританови но и аз незнам от къде могат да се намерят в БГ. за паджеро. На колата съм с такива и доста време не са мръднали, от Пловдив ги взех.

Коментар

За полиуретанови става въпрос.
            Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Има на външния корпус, от вътрешната страна, по периферията му стопорен, пружинен полупръстен.
              Махай го и разглобявай.

Коментар

Благодаря! Да, снощи успях да намеря една схема и я видях тая пружинка, днес го направихме. Но на лявата полуоска на външното каре няма такава пружинка (зегерка) поне на лявата полуоска, на дясната изобщо не махах маншона да погледна. Та свалих вътрешните карета и работата стана Ако все пак знаеш при външните как стои работата ще съм Ти благодарен!

Коментар

Първоначално публикуван от sapporo Преглед на мнение
                  За полиуретанови става въпрос.
                  Ааа, полиуретанови не можеш да сложиш без да свалиш карето, те са много твърди, по - твърди от гумените! Даже трябва да се внимава с отверката при тях, защото се дупчат лесно, но са много издръжливи на стареене. Ако намеря за паджереото ще си взема ама няма за сега.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X