Колеги моля за ваща помощ от скоро съм собственик на паджеро 2 но ми премигва лампата cd lock.Моля помогнете какво първо да проверя и сериозен ли е проблема ми ? Имам копче r/d lock което незнам за какво служи и дали изобщо работи как да проверя работата му ? Митсубишито е със супер селект.Благодаря ви предварително !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
проблем със светеща лампма Cd Lock Pajero 2
Свий
X
-
От: проблем със светеща лампма Cd Lock Pajero 2
Напиши от кой град си. Все ще се намери някой колега да ти обясни на живо, копчетата за какво са и кога се натискат. Иначе, тук в раздела има доста изписано.GSM 0877 08 99 19
Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
-
От: проблем със светеща лампма Cd Lock Pajero 2
Първоначално публикуван от stoianov771 Преглед на мнениеКолеги моля за ваща помощ от скоро съм собственик на паджеро 2 но ми премигва лампата cd lock.Моля помогнете какво първо да проверя и сериозен ли е проблема ми ? Имам копче r/d lock което незнам за какво служи и дали изобщо работи как да проверя работата му ? Митсубишито е със супер селект.Благодаря ви предварително !
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8354. Разгледай първите два поста.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар