Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблемче с Мицубиши L200 1999г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблемче с Мицубиши L200 1999г.

От известно време, като включа предния мост се чува едно щтракане, от към диференциала. Отидох в сервиза и там ми казаха, че е заминало вътрешното каре на дясната полуоска, но никъде не се продавали нови, а трябвало да се рециклира. Та въпроса ми е, наистина ли не се продават нови и ако да, къде и как се рециклират старите?
    А освен това като хвана полуоската с ръка се усеща, че има луфт и то доста сериозен, дори като мина през някоя дупка се чува едно тропане и ми се струва, че проблема не е само в карето. Ако някой има опит нека сподели!
    Кораб, стоящ на пристанището, е в безопасност, но НЕ за това са направени корабите...

0886023885

От: Проблемче с Мицубиши L200 1999г.

Пиши от къде си......
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
      Пиши от къде си......
      Явно няма интерес. А иначе каре 100% се продава и ново, а ако е от София мога да му кажа и къде се рециклира.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
        Явно няма интерес. А иначе каре 100% се продава и ново, а ако е от София мога да му кажа и къде се рециклира.
        Спомена ми на лични че е от Смолян.....ама на "лични" не си помага. Сега след като аз писах от къде е, дано колегите от района му помогнат, че Сф-то е малко далече.....
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Колеги, моля да ме извините, но не ми остава време за интернет. Иначе, проблема го решихме с каре втора ръка от една морга, а тропането се дължало на разбит лагер на полуоската, от към диференциала. За щастие лагера става обикновен и е евтин, а колко ще изкара, времето ще покаже. Благодаря за отзивчивостта, поздрави!
          Кораб, стоящ на пристанището, е в безопасност, но НЕ за това са направени корабите...

0886023885

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X