здравейте,казвам се Спас и вече ми се качва на по високо возило.Идеята за него е да се движи за разходки в балкана най-вече почти никъв офроуд и зимата за сняг,че колата ми е много ниска.Харесал съм MITSUBISHI PAJERO SPORT,в близост до ПЛОВДИВ се продава въпросния джип и има добър вид на салона даже много добър,нови гуми,малко козметични забележки и два проблема който ме притесняват.Първия е,че трудно запали след пурво въртене 5-6 пъти,второ въртене 5-6 пъти и чак тогава запали,след като поработи лесно пали.Другия проблем е мигаща зелена лампа за вкл. и преден мост,уж датчика бил.На другия ден отивам пала го 7-8 пути върти и запали ама замириса на нафта отварям капака и гледам едната свещ(или дюза незнам не разбирам) леко сълзи.Въпросите са ми следните,можели тръдното палене да е от хлабавата свещ/дюза,и мигащата зелена лампа със смяна на датчика ли само ще се отърва или може и да е по-сериозно.Направи ми впечатление и при потегляне с повече газ много изпуши и при повторно тръгване по същия начин пушенето го нямаше.Това е линк на обявата http://www.cars.bg/u697440.Благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
mitsubishi pajero sport 2.5 tdi да го купувам ли?
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: mitsubishi pajero sport 2.5 tdi да го купувам ли?ПОМОЩ
Това с ламБата наистина е от мръсен датчик.
Това с трудното палене както го описваш според мен дърпа въздух от някъде и за това пали трудно.'98г. Mitsubishi Pajero II 2.8tdi Super Select къса база фейслифт
'95г. Mitsubishi Pajero II Super Select къса база - за "лек" offroad - coming soon :)
И разни BMW-та...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение..... Ако беше нещо дребно, щяха да го замажат, продавачите...
П.П. Това за паленето а лампата не я мисли толко.MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Първоначално публикуван от anttonov1 Преглед на мнениеА като разход на гориво, и колко излиза смяна на маслото,ангренажа скъп ли е
После закарай колата в сервиз за обстоен преглед и виж дали може да се ремонтира в посочените от продавача параметри.
Коментар
-
От: mitsubishi pajero sport 2.5 tdi да го купувам ли?
Първоначално публикуван от anttonov1 Преглед на мнениездравейте,........
.....
Второ. Автомобила е така нареченият "Летен дизел". Това също си го разбрал. Що тогава питаш? Явно има бая проблеми, които не могат да се решат "козметично". С две думи не ти трябва. Ако пък толкова много ти харесва го вземи, ама ще трябва да си осигуриш и средства за ремонт (поне на помпата).Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Щом си в Пловдив-ела виж моето,може да ти хареса,че ме е жал да седи пред блока само.С десен волан е.[SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|
Коментар
-
Гледай много преди да купуваш и ако не разбираш задължително в сервиз в който разбират! 10 000 лв не са малко пари особено в кризаGSM: 0898 554713
Уебсайт: BULEXTREME.com
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар