Обява

Свий
Няма добавени обяви.

mitsubishi pajero sport 2.5 tdi да го купувам ли?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• mitsubishi pajero sport 2.5 tdi да го купувам ли?

здравейте,казвам се Спас и вече ми се качва на по високо возило.Идеята за него е да се движи за разходки в балкана най-вече почти никъв офроуд и зимата за сняг,че колата ми е много ниска.Харесал съм MITSUBISHI PAJERO SPORT,в близост до ПЛОВДИВ се продава въпросния джип и има добър вид на салона даже много добър,нови гуми,малко козметични забележки и два проблема който ме притесняват.Първия е,че трудно запали след пурво въртене 5-6 пъти,второ въртене 5-6 пъти и чак тогава запали,след като поработи лесно пали.Другия проблем е мигаща зелена лампа за вкл. и преден мост,уж датчика бил.На другия ден отивам пала го 7-8 пути върти и запали ама замириса на нафта отварям капака и гледам едната свещ(или дюза незнам не разбирам) леко сълзи.Въпросите са ми следните,можели тръдното палене да е от хлабавата свещ/дюза,и мигащата зелена лампа със смяна на датчика ли само ще се отърва или може и да е по-сериозно.Направи ми впечатление и при потегляне с повече газ много изпуши и при повторно тръгване по същия начин пушенето го нямаше.Това е линк на обявата http://www.cars.bg/u697440.Благодаря предварително

От: mitsubishi pajero sport 2.5 tdi да го купувам ли?ПОМОЩ

Това с лампата е дреболия. Но от двигателя може да излезе проблем. Ако беше нещо дребно, щяха да го замажат, продавачите...

Коментар

Това с ламБата наистина е от мръсен датчик.
      Това с трудното палене както го описваш според мен дърпа въздух от някъде и за това пали трудно.
      '98г. Mitsubishi Pajero II 2.8tdi Super Select къса база фейслифт
      '95г. Mitsubishi Pajero II Super Select къса база - за "лек" offroad - coming soon :)
      И разни BMW-та...

Коментар

И аз съм на същото мнение,или дърпа въздух ,или не работи свещ(и).
        ОФA ДБ 2.5тдс 97г, ЗИЛ450506,тел.0899751844

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
          ..... Ако беше нещо дребно, щяха да го замажат, продавачите...
          Със сигурност си прав.
          П.П. Това за паленето а лампата не я мисли толко.
          MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
          (А1+)
          О877ООО98О

Коментар

А като разход на гориво, и колко излиза смяна на маслото,ангренажа скъп ли е

Коментар

За разхода не питай...от 10 до 15-20 нафта.
              Mitsubishi Padjero 2, 2.5
              тел 0898-31-о8-41

Коментар

Първоначално публикуван от anttonov1 Преглед на мнение
                А като разход на гориво, и колко излиза смяна на маслото,ангренажа скъп ли е
                По добре питай продавача защо продава дизелов автомобил, който не пали посред лято! И колко би струвало да се приведе автомобила в техническо изправно състояние.
                После закарай колата в сервиз за обстоен преглед и виж дали може да се ремонтира в посочените от продавача параметри.

Коментар

От: mitsubishi pajero sport 2.5 tdi да го купувам ли?

Първоначално публикуван от anttonov1 Преглед на мнение
                  здравейте,........
                  .....
                  Първо как ти звучи: - Абе ходи ми се до тоалетна. Да ходя ли?
                  Второ. Автомобила е така нареченият "Летен дизел". Това също си го разбрал. Що тогава питаш? Явно има бая проблеми, които не могат да се решат "козметично". С две думи не ти трябва. Ако пък толкова много ти харесва го вземи, ама ще трябва да си осигуриш и средства за ремонт (поне на помпата).
                  Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Винаги евтиното излиза двойно по скъпо или този който ти го предлага ти е казал че този проблем се оправя с малко пари.
                    Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

благодаря за отговорите,след много распити по майстори отговорът им беше категоричен и ясен в отрицателен смисъл,засега продължавам да си търся.Благодаря за отговорите

Коментар

Щом си в Пловдив-ела виж моето,може да ти хареса,че ме е жал да седи пред блока само.С десен волан е.
                        [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
                        Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Гледай много преди да купуваш и ако не разбираш задължително в сервиз в който разбират! 10 000 лв не са малко пари особено в криза
                          GSM: 0898 554713
                          Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

вече съм собственик на паджеро,2.8tdi EXCEED,дълга база,десен волан,суперселект,7 места,гумите са 265/70/15,имаше доста проблеми който са дребни и работя по въпроса за намалянето им.

Коментар

Еми честито колега, със здраве да си го караш и много да те слуша!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X