Обява

Свий
Няма добавени обяви.

имам нужда от съвет относно Паджеро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• имам нужда от съвет относно Паджеро

Здравейте ,след няколко дена заминавам за Англия, с цел да си закупя едно Паджеро , и за това се обръщам с молба към вас ,като специалисти за малко съвети. не съм много наясно как точно да изпробвам автомобила преди да го закупя все пак това си е джип 4*4 моля някой да помогне ,кажете например кой са основните неща който трябва да тествам и оглеждам по обстоино. това ще ми е първия джип ,благодаря предварително.

До: имам нужда от съвет относно Паджеро

Най-скъпият за решаване проблем е корозията по купе и шаси. Първо за това гледайте и то внимателно и най-вече отдолу и около калниците. Уверете се че автомобила е този който пише в документите му без никакви разминавания. След това вижте салона, от неговото състояние може да се направят множество изводи за собственика/ците както и отношението им към автомобила. Ако е прекалено лъскав за километрите на които е автомобила или го е карал някой лорд или нещо се крие...

След това двигател, звук, отворете капачката за маслото и вижте как изглежда отвътре... Трансмисията, чукане и тропане при потегляне и спиране. Но гледайте да отсеете звука на износени тампони от нещо по самата трансмисия защото едва ли автомобила ще е в перфектно състояние и без нито един тампон за смяна. Не се връзвайте на амортисьори и пружини - те обикновено след десетата година са си за смяна. И специално обърнете внимание дали няма някакви "подобрения" и тям подобни ТНТМ-та... Бягайте надалеч от такива автомобили...
    VPetrov.photography

Коментар

Първо погледни дали волана е от правилната страна.

Коментар

аз съм решил да взимам с дясен волан

Коментар

Ами защо не от Япония тогава? Poli се занимава с внос от там...
          Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X