Здравейте колеги,имам следния проблем. Като преминавам от 2Н на 4Н,4HLC и 4LLC не се случва нищо не се включва предния мост нито да се заключи раздатката. Само започват мигат лампичките на предните колела и след известно време изгасват всичките 4 лампички и започва да мига лампичката на раздатката. Подробността е ,че джипа е наводняван,но съм го възстановил напълно дори съм го регистрирал и се возя с него.Само този проблем ми остана,ще съм много благодарен на всички идеи. Предварително благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Блокажи на Pajero 3.2 DI-D 2005 г.
Свий
X
-
От: Блокажи на Pajero 3.2 DI-D 2005 г.
Освен да започнеш с електронната част? Ако не-започвай да разглабяш-едно по едно.ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
-
Ас също имах такъв проблем,при мен беше датчиците на раздатката.Според мен първо виж точно коя грешка ти дава(в сервизното ръковотство е описано как се диагностицира)сега не се сештам точно коя грешка беше но беше от рода в груп превод късо съединение.Ако смяташ сам да си отстраниш проблема де!
Коментар
-
Благодаря за инфото колеги,проблема е отстранен.Свалях раздатката за всеки случай.Отворих отгоре капачката,прегледах всичките 5 датчика с мултицета за верига.Прегледах и зъбните колела дето задвижват жеглите на бързи и бавни.Проблема ми беше в моторчето дето е отзад на раздатката,не правеше добър контакт.Audi A6 Avant 4G S-line 313 k.c.
Ford Ranger Wildtrak 3.0 TDCI 2008
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo19667 Преглед на мнениеЗдравейте колеги.....Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар