Здравейте бъдещи колеги и колежки.
След много мислене Терано или Пажеро реших да е Пажеро. (може и Пажеро Спорт)
Джипа ми трябва за риболов (дърпам лодка) , евентуално в бъдеще за лов както и тежки зимни условия.
За офроуд също , но това ще ми е първи джип и мисля, че е рано да се говори за офроуд на този етап.
Иначе във всекидневието минимум по 50км градско.
Разполагам с 6-7000лв за джип.
Работя в карс.бг и всички обяви минават през мен преди да бъдат публикувани така, че избор имам и то богат
Въпросите са ми следните:
1. дълга база или къса база? (предимства и недостатъци)
2. 2.8 Дизел или 3.0 - 3.5 Газ/Бензин?
3. Автомат или ръчка?
4. Дясна дирекция или Лява и ако е Дясна колко голям проблем е смяната на дирекция?
5. Какви са тези слухове, за падане на глава? В момента сменям глава на една Е-класа, ако пак ще го ям тоя хич не искам Пажеро
6. Защо не 2.5?
7. Коя година да е джипа?
8. И не на последно място какво да гледам при покупката на джипа освен дали има гнилотини?
Благодаря предварително за отговорите!
След много мислене Терано или Пажеро реших да е Пажеро. (може и Пажеро Спорт)
Джипа ми трябва за риболов (дърпам лодка) , евентуално в бъдеще за лов както и тежки зимни условия.
За офроуд също , но това ще ми е първи джип и мисля, че е рано да се говори за офроуд на този етап.
Иначе във всекидневието минимум по 50км градско.
Разполагам с 6-7000лв за джип.
Работя в карс.бг и всички обяви минават през мен преди да бъдат публикувани така, че избор имам и то богат
Въпросите са ми следните:
1. дълга база или къса база? (предимства и недостатъци)
2. 2.8 Дизел или 3.0 - 3.5 Газ/Бензин?
3. Автомат или ръчка?
4. Дясна дирекция или Лява и ако е Дясна колко голям проблем е смяната на дирекция?
5. Какви са тези слухове, за падане на глава? В момента сменям глава на една Е-класа, ако пак ще го ям тоя хич не искам Пажеро

6. Защо не 2.5?
7. Коя година да е джипа?
8. И не на последно място какво да гледам при покупката на джипа освен дали има гнилотини?
Благодаря предварително за отговорите!
Коментар