Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба за помощ и малко прясна информация.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Молба за помощ и малко прясна информация.

Здравейте колеги,
    След дълго умуване, четене, тестване и разговори с просветени (хора разполагащи с повече от 1 марка джип) стигнах до извода, че моята "нова" кола ще бъде паджеро 2 - дълго с бензинов мотор и климатик(основни мои изисквания). Интересува ме прясна информация и координати на човек в София, (разбиращ спецификата на модела) при когото да откарам добичето преди да стане мое, на очна ставка - подемници и разпит на комп за да си изпее и маийчиното млекце преди да се вземеме . Имам опит с доста коли главно, извън БГ, но за джип е добре да я прегледа някои, които е наясно със спецификата на материала. (Прочел съм всичко тук из форума и съм наясно какво да гледам и слушам, но едно е да си го чел, друго е да си го правил. Също така видях някъде и тема с координати за съответната цел, но прясната информация е по важна). Ако случайно някой има, или познава човек който продава моля да се свърже с мен. В купува продава няма нищо, което да отговаря на изискванията ми към момента.
    Поздрави и благодаря предварително!

От: Молба за помощ и малко прясна информация.

Много добре си се ориентирал.Но няма кой да ти каже кои е твоя джип.Ти сам от пръв поглед ще си го познаеш(поне при мен беше така).
    Това е джипа.Въпроса е да попаднеш на запазена машина.
    MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
    (А1+)
    О877ООО98О

Коментар

За мен е ясно как да направя избора по моите критерии Търси се специалист, който да каже, след като чуе и провери как са нещата с раздатка, диф, и двигател защото просто никога не съм карал за дълго време джип и не съм ориентиран за какво да се ослушам. Както и разпит на компютъра защото там обикновенно излизат евтино направени, като за продажба мизерийки. Иначе мойте изисквания са ми ясни, но за тези важни неща си трябва някои които е на ти с тези машини

Коментар

Не знам какво мислиш че ще ти кажат с "прочит" на компа.Малко хора има да четът компютрите на Митцубиши.
        В София е Пламен от скоро сервиза му е на входа на битака в квартал Малашевци.
        (А1+)
        О877ООО98О

Коментар

Андро от форума също може да "чете" такива компютри и може да ти помогне много с опита си.
          Това му е телефона 0888319614 - обади му се, мисля че ще се отзове!
          Успех!

Коментар

Много благодаря Надявам се, че няма да го притеснявам и извършва такива диагностики за клиенти? By the way, някъде прочетох, че кабела от vag coma става и за паджеро? Вярно ли е това?

Коментар

Буксата за диагностика на повечето автомобили е еднаква важно е софтуер да имаш за дадената марка и модел.Можеш да посетиш и оторизиран сервиз една пълна диагностика не е толкова скъпа.
              Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Здравейте отново колеги,
                Май намерих моето камионче! Може ли някои да ми помогне с координати и телефон за връзка с Пламен, който се намира някъде около битака, тъй като колата е поддържана от него, а собственикът, (много вежлив и отзивчив човек) не можа да ми каже кога идва време за ТО - масла, ремъци гресиране и т.н. Предполагам, че след като е член на форума мога да разчитам на инфото което ще получа

Коментар

Първоначално публикуван от MDS Преглед на мнение
                  .........Може ли някои да ми помогне с координати и телефон за връзка с Пламен, който се намира някъде около битака,......Предполагам, че след като е член на форума.....
                  Ето телефон на Пламен 0877899752.Относно членството му във форума се съмнявам,все си мисля че всички собственици на Мицубиши щяхме да знаем ако е съфорумец.
                  (А1+)
                  О877ООО98О

Коментар

Мерси колега! Явно аз се развивам по друг Time Line така че, утре ще му се обадя да видя каква е ситуацията.

Коментар

Колега, машината казва избраният номер е грешен или непълен.

Коментар

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
                        Ето телефон на Пламен 0877899752.Относно членството му във форума се съмнявам,все си мисля че всички собственици на Мицубиши щяхме да знаем ако е съфорумец.
                        Много се извинявам за грешката. Телефона е 0877899725
                        (А1+)
                        О877ООО98О

Коментар

Колеги благодаря за помощта, темата е за триене, а аз отивам в темата за представяне

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X