Здравейте колеги,
След дълго умуване, четене, тестване и разговори с просветени (хора разполагащи с повече от 1 марка джип) стигнах до извода, че моята "нова" кола ще бъде паджеро 2 - дълго с бензинов мотор и климатик(основни мои изисквания). Интересува ме прясна информация и координати на човек в София, (разбиращ спецификата на модела) при когото да откарам добичето преди да стане мое, на очна ставка - подемници и разпит на комп за да си изпее и маийчиното млекце преди да се вземеме
. Имам опит с доста коли главно, извън БГ, но за джип е добре да я прегледа някои, които е наясно със спецификата на материала. (Прочел съм всичко тук из форума и съм наясно какво да гледам и слушам, но едно е да си го чел, друго е да си го правил. Също така видях някъде и тема с координати за съответната цел, но прясната информация е по важна). Ако случайно някой има, или познава човек който продава моля да се свърже с мен. В купува продава няма нищо, което да отговаря на изискванията ми към момента.
Поздрави и благодаря предварително!
След дълго умуване, четене, тестване и разговори с просветени (хора разполагащи с повече от 1 марка джип) стигнах до извода, че моята "нова" кола ще бъде паджеро 2 - дълго с бензинов мотор и климатик(основни мои изисквания). Интересува ме прясна информация и координати на човек в София, (разбиращ спецификата на модела) при когото да откарам добичето преди да стане мое, на очна ставка - подемници и разпит на комп за да си изпее и маийчиното млекце преди да се вземеме

Поздрави и благодаря предварително!
Коментар