Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лампа на ръчната спирачка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лампа на ръчната спирачка

От известно време насам, като запаля джипа(Паджеро 2,5) свети и лампата на спирачната система. Течност си има и датчикът работи.
    Като покарам половин час, угасва сама, друг път при палене не светва въобще(както и трябва да е). Има ли причина за притеснение?
    Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
    имат право да гласуват на избори.

Re: Лампа на ръчната спирачка

При мен на Паджеро 1 2,5TDI, светеше когато джипа работеше на едно място, след като тръгна, след 2-3 секунди изгасваше, така си беше още от като го купих, докато го продадох и нямаше никакви проблеми
    Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
    0886/872-646

Коментар

От: Лампа на ръчната спирачка

Ако не го караш дълго време се губи вакума и пак светва тази лампа, след като запалиш и се създаде вакум в сервото угасва !
      HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
      Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX

Коментар

При мен от време на време при вдигане на ръчнара лампата не свети мисля че или жици или датчика се е прецакал.
        Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
          От известно време насам, като запаля джипа(Паджеро 2,5) свети и лампата на спирачната система. Течност си има и датчикът работи.
          Като покарам половин час, угасва сама, друг път при палене не светва въобще(както и трябва да е). Има ли причина за притеснение?
          Отвори капачката на резервоара на помпата и виж дали ще угасне(би трябвало да угасне).
          I get High by going Down

Коментар

Отворих капачката, лампата угасна и днес сутринта не светна при паленето.
            Какво му беше, Господ знае. Сигурно датчикът залепва, знам ли.
            Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
            имат право да гласуват на избори.

Коментар

И при мене беше така цела зима. Сутрин отварях казанчето и нема лампа да свети, същото вечер като се прибирам от бачкане. Накрая я отебах да си свети и чак вчера като си смених маслото на мотора чак тогава изгасна.

Коментар

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
                И при мен светна лампа на ръчната и то след като запаля двигателя дори и да не съм я дърпал но при температура под -2,-3 градуса.След като покарам известно време си остава светеща,след 1 час тръгвам,тя гасне-когато е и по топло вече навън -около 0+1 градуса вече.Утре ще пробвам с отвъртането на капачката да видя какво ще стане.През времето на светеща лампа спирачките си ги има.

Коментар

Хвърли един поглед и на бутончето на ръчната.
                  Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Както вече писах и тази сутрин пак светна,температурата беше-11,отворих капачката на казанчето и лампата изгасна.За първа година от както го имам ми прави така а е имало случай при -22 градуса всичко да си е наред,нямам точно обяснение за това,което става сега.Ясно е,че след стартирането на мотора той прави вакум в сервото и то дърпа малко от течността,за което и сигнализира датчика(поплавака)но вапроса е защо той Не пропада както трябва, след като има достатъчно течност а остава заклинен до отварянето на капачката?А може би течността е по гъста от нормалната в студа и затова той залепва за стените на казанчето и не може да преудолее гуменото мехче под капачката.Остава да сменя течността с друга и тогава ще видя как ще е .

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                      Хвърли един поглед и на бутончето на ръчната.
                      Бутончето работи безупречно,а лампата светва след паленето на мотора Без да е дръпната ръчна спирачка и без да е натискана и крачната спирачка.

Коментар

Първоначално публикуван от killyou Преглед на мнение
                        И при мене беше така цела зима. Сутрин отварях казанчето и нема лампа да свети, същото вечер като се прибирам от бачкане. Накрая я отебах да си свети и чак вчера като си смених маслото на мотора чак тогава изгасна.
                        Това с маслото на мотора,ми хареса
                        Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Да,готино е това с маслото но се е оправило чак пролетта ,когато си е сменил маслото а зимата е светела.Между другото и аз съм за смяна на масло вече-остават ми още около 7-800км но първо ще пробвам с друга спирачна течност и ще пиша а ако не следва смяна на маслото и без това,може и аз да съм късметлия.

Коментар

Датчика в казанчето със спирачната течност прави мизерии. И при мен се случва от време на време.

Коментар

И аз мисля,че от там идва цялата работа но помощника е май течността.Утре ако имам време ще я сменя и ще видим тогава-може да се стяга в студа и поплавъка да залепва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X