Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква е разликата между Limited, Exceed и GLS модификациите при Pajero 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Каква е разликата между Limited, Exceed и GLS модификациите при Pajero 2

Първоначално публикуван от borkir Преглед на мнение
    Достатъчно,но пък това не е нужно във всеки речник го пише какво означава.
    "overspeed"
    А това как ще го преведеш?
    MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
    (А1+)
    О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
      "overspeed"
      А това как ще го преведеш?
      Доколкото ми е известно в Английския доста думи означават еднакви неща на Български,Exceed-превишавам,надминавам,надхвърлям,превъзхождам,свръхскорост.
      0878535960-Боби
      YAMAHA WR 400
      MITSUBISHI PAJERO 3,0 V6
      SUZUKI GRAND VITARA 1,6 16V 04

Коментар

Доколкото ми е известно в Английския доста думи означават еднакви неща на Български,Exceed-превишавам,надминавам,надхвърлям,превъзхождам,свръхскорост.
        Колега как правиш връзка между "превъзхождам и свръхскорост" е това не ми е ясно.Но стига със този спам.
        MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
        (А1+)
        О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
          Колега как правиш връзка между "превъзхождам и свръхскорост" е това не ми е ясно.Но стига със този спам.
          Просто цитирам речника
          0878535960-Боби
          YAMAHA WR 400
          MITSUBISHI PAJERO 3,0 V6
          SUZUKI GRAND VITARA 1,6 16V 04

Коментар

Просто трябва да се преведе по смисъл. В случая по-скоро означава "свръхоборудване", извън стандартните спецификации. Възможно е да има и елемент на оборудване по поръчка на клиента.
            Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
            0878226696; 0876927507

Коментар

Re: От: Каква е разликата между Limited, Exceed и GLS модификациите при Pajero 2

Доколкото ми е известно в Английския доста думи означават еднакви неща на Български,Exceed-свръхскорост.
              Остави какво пише в речниците, във всички страни, които използват английски език, думата Exceed се използва в друг смисъл, но не и като свръхскорост. Буквално думата означава "надвишава"
              Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
              0886/872-646

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                Я!? Сега като се замисля и аз имам управление на наклона, ама е ръчно. И твърдостта на седалката се променя също (в гората по-бързо). Значи си е GLS . Е климатик нямам де, ама го преживявам някак.
                Ааа. Иначе имам SS, 100% заден блокаж, елантена и елогледала.
                Аааа. И голяма дупка на тавана.
                Значи оказа се, че мойто е GLX, така пише на задния капак, а няма кой да чете

Е аз нямам голяма дупка на тавана, ама имам две по-малки на пода Климатик има, ама май не работи
                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X