Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква е разликата между Limited, Exceed и GLS модификациите при Pajero 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Каква е разликата между Limited, Exceed и GLS модификациите при Pajero 2

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
    А система за управление на наклона имаш ли?...
    А какво представлява тази с-ма, че за първи път я чувам и ми стана интересно?
    Мерси!

Коментар

Първоначално публикуван от radikyokushin Преглед на мнение
      Мерси!
      Това е бъзик колега
      Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Първоначално публикуван от strugarev Преглед на мнение
        Това е бъзик колега
        Е, бива ли така...?

Коментар

Някои може ли да каже хидравличното окачване в кои версии за кои пазари се е монтирало ?
          [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от radikyokushin Преглед на мнение
            Мерси!
            Ето тука има инфо по въпроса: ЦЪК

The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

А система за управление на наклона имаш ли? ....
              Имам, имам, къ да нямам..
              Аз си го определям !!!

Добре, моабета ми хареса - ценен лаф е! Следобеда в бара имаш питие от мен.

Коментар

....... обаче я нямам тая система за управление на наклона, но ми се струва, че твърдостта на седалките ми се променя според изминатите за деня километри, не знам дали е стандартно или опция за модела
                Я!? Сега като се замисля и аз имам управление на наклона, ама е ръчно. И твърдостта на седалката се променя също (в гората по-бързо). Значи си е GLS . Е климатик нямам де, ама го преживявам някак.
                Ааа. Иначе имам SS, 100% заден блокаж, елантена и елогледала.
                Аааа. И голяма дупка на тавана.
                Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 22-03-12, 09:44.
                Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Моето е GLX с климатик супер селект,блокаж на задния диф,настройка на седалките + memory,ел огледала.Преди това смених два EXCEED-а. Относно EXCEED,докато бях в Англия разбрах ,че означава ''свръхскорост'' или просто казано с бърз диф и доста екстри,произвеждат се за Японскиа пазар.Но нямата блокаж на дифа и са автоматик.Смених два такива и установих ,че на магистрала са наистина доста по-бързи от останалите.Друго което имат е климатроник при тези след 97 с дигитален дисплей като на 3та фаза.
                  0878535960-Боби
                  YAMAHA WR 400
                  MITSUBISHI PAJERO 3,0 V6
                  SUZUKI GRAND VITARA 1,6 16V 04

Коментар

Имах Паджеро къса база от Англия имаше надпис ММС това какво означава?

Коментар

Първоначално публикуван от strugarev Преглед на мнение
                      Имах Паджеро къса база от Англия имаше надпис ММС това какво означава?
                      Mitsubishi Motor Corporation. Май и при мен някъде го имаше.
                      Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
                      0878226696; 0876927507

Коментар

Да бе вярно не се сетих

Коментар

Имах Exceed с най-бавните Паджеровски дифове и автомат без локъп, никак не беше от най-бързите. Не са ли само дългите ексиид?
                          Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
                            Имах Exceed с най-бавните Паджеровски дифове и автомат без локъп, никак не беше от най-бързите. Не са ли само дългите ексиид?
                            А какво точно представлява lockup-a? Рових се в нет-а ама не ми стана много ясно ...
                            Аз съм с Excceed със следната конфигурация:

- 2.8 автомат, дълга база, кожа, двузонен климатик, погряване на предните седалки, подгряване на основата на предното стъкло, ел.седалка на водача, ел.антена, фабрични пердета и ел.задна завеса на 5-тата врата, отворен диференциял, CD с ченджър /останал е само кабела до задния отсек/, SS, иклинометри /компас, барометър/ уред за наклон/, уреди за температурата на маслото на двигателя, волтметър и манометър на турбото, интеркулер, маслен радиатор, радиатор на маслото на скоростната кутия. Нямам само темпомат /а бих искал/.
                            Като съм се заглеждал при няколко модификации Shogun не виждам радатор на маслото на скоростната кутия ...
                            Последно редактирано от DimitarNikolov; 23-03-12, 10:04.
                            Има ли файда, ако направя една диагностика? В смисъл, някакви показатели, които биха косвено показали наличието на проблем, имащ нещо общо със случая?
                            Бахти, как се изказах...

Коментар

Първоначално публикуван от borkir Преглед на мнение
                              ..... Относно EXCEED,докато бях в Англия разбрах ,че означава ''свръхскорост''.....
                              Колега май не си разбрал правилно. Колко време изкара в Англия?
                              MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                              (А1+)
                              О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
                                Колега май не си разбрал правилно. Колко време изкара в Англия?
                                Достатъчно,но пък това не е нужно във всеки речник го пише какво означава.
                                0878535960-Боби
                                YAMAHA WR 400
                                MITSUBISHI PAJERO 3,0 V6
                                SUZUKI GRAND VITARA 1,6 16V 04

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X