Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пажеро 3 3.5

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пажеро 3 3.5

Здр колеги изкам да се похваля че си купих Пажеро 3 с бензиновия така обсъждан мотор 3.5 GDI къса база,но и да ви попитам нормално ли е да гори извън градско при нормално каране от 80-90км 13-14 на 100 бензин както и в случай,че е нормално това може ли да му се сложи газова уредба
    Благодаря ви предварително

От: Пажеро 3 3.5

Честито, ама ... с газта на GDI-то може да забравиш!
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Честито за придобивката първо. Този двигател до колкото знам и аз не се понася с поставянето на газова уредба. И не ми се вижда нормален разхода. Така, че си го закарай за диагностика.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

За горенето немога да ти кажа но относно газта бях чел някъде че е много зор слагането но Е възможно слага се течна фаза и струвала към 3000лв къде-как-защо трябва да се поровя че ми попадна статията съвсем случайно.Иначе честито със здраве да си го караш.
        Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
        КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Ето нещо от нашия форум. Ето нещо от Eurogas за Мицубиши. А те би трябвало да са на ясно! Та така. Май няма нищо работещо без проблем за сега. Потърсих и в други форуми. Работата е същата.
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Честита придобивка!

Закарай го в някой грамотен сервиз за диагностика и смяна на консумативи.

И да постнеш снимки!
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Нормалния разход на този мотор е около 10-12 извънградско но за газ просто забрави.Все пак честито и със здраве да си го караш.

Коментар

Колега много безаварийни километри. Аз съм с Пинин 2,0 GDI и във Варна гори 12,5-13 л/100. Зимата стигна до 15л/100. Майстор на този тип двигатели се казва Milen_Z от Пловдив.

Коментар

Първо честито за предобивката и много безаварийни километри.Относно газовата уредба на този тип ДВГ забрави за сега,следя го от около 5години и още не е измислена система.Много спезифично запалителна система.
                  Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                  АСК Ален Мак

Коментар

Защо GDI ?
                    Samurai Gemax

Коментар

Колеги за разхода мисля да го закарам да го закачат в Мицубиши Сливен незнам дали са компетентни и от там ще мисля.Имам приятел много добър майстор в областа на газовите и метанови уредби.Той ми по обясни на две на три каква е разликата в GDI системата и защо е трудно да се направи на газ,но ме увери 4е може да го направи Но няма да работи повече на бензин.Несъм се решил още какво да правя джипа съм си го докарал от Англия и е на реални 49 000 мили и смятам да си го карам дълги години но с този разход 14 извън и 20 градско с този бензин 2.62лв незнам как ще я карам
                      Каквото и да реша и предприема ще го споделя па може и аз да съм първия който се наема да му слага газ.

Коментар

Re: Пажеро 3 3.5

Колега divak_13, до къде стигна с газовото ? Има ли напредък ?
                        Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
                        0886/872-646

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X