Колеги днес нещо стана с двойното ми. Забуксувах на един баир, включвам двойното обаче предните колелета не тръгват пак няколко пъти размърдвам лоста но нищо. На бавните няма проблеми включва но на 4х4 бързи не иска. Дали нещо от студа да е но не ми се вярва до сега не е правило така. Просто си остава само на заден мост чак с бавните бключва двойното. L200 1995г. 2.5 TD
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с двойното на L200
Свий
X
-
От: Проблем с двойното на L200
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеАко твоят модел е с парт-тайм раздатка и автоматични хъбове на главините, сигурно се е стегнала много греста в хъбовете, сложена е неподходяща или са препълнени. Просто пружината не може да избута и хъбът да зацепи.
Първоначално публикуван от don_baro1 Преглед на мнение.......... чак с бавните бключва двойното...........Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеТова значи ли, че на бавните ще включи? Или само така си мисли водача?
Коментар
-
Понеже днес не можа да запали и се оказа че има изгорели подгревни свещи и същите ще ги получа утре поради липса в магазина не можах да видя къде е причината. Но утре със сигурност ще разбера. Ще прегледам дали се върти кардана като включа двойното.
Коментар
-
Първоначално публикуван от don_baro1 Преглед на мнение......... Ще прегледам дали се върти кардана като включа двойното..
Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
Коментар
-
Първоначално публикуван от don_baro1 Преглед на мнениеЗначи проблема се оказа следния. Скъсано каре на предния кардан от към раздатката и кардана не се върти.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
Коментар
-
Проблема вече е решен имам си двойно. Добре че имам едно Паджеро което го ползвам за части и избих карето тъй като неговия преден кардан е малко по-дълъг от моя и не можах да го ползвам целия и ползвах само карето. А относно това дали съм го чул историята е следната. Оня ден го давах на един приятел да си свърши една работа и като ми го върна и джипа нямаше двойно. На бавните леко се опитваше но след няколко опита и там спря. Та днес като го качих на канала да видя дали се върти кардана и кледам ооо не се върти и си викам кутията е заминала. Но като погледнах малко по добре видях че раздатката върти а кардана си беше полегнал на гредатаможе би да си почива хахаха. И тоя пинпирлик дето влиза в раздатката не го знам как се казва едно със шлици едното ухо беше поскъсано малко. Та избих карето от кардана който имам набих на моя заедно със пимпирлика на който не знам името и всичко си дойде на мястото и сега си джиткам пак здраво с джипката. И най-интересното е че като се е скъсал такъв удар е било отдолу чак има укривено на купето а тоя ми вика нищо не съм чул. Такъв удар няма как да не се чуе. Ако беше спукал кутията и да го бях карал няколко дена само на задно и да изтече маслото ко щях да прая тогава. Поне можеше да ми е каже ей знаиш ли нещо удари отдолу дай да видим кво стана.
Коментар
-
Първоначално публикуван от don_baro1 Преглед на мнениеПроблема вече е решен имам си двойно. Добре че имам едно Паджеро което го ползвам за части и избих карето тъй като неговия преден кардан е малко по-дълъг от моя и не можах да го ползвам целия и ползвах само карето. А относно това дали съм го чул историята е следната. Оня ден го давах на един приятел да си свърши една работа и като ми го върна и джипа нямаше двойно. На бавните леко се опитваше но след няколко опита и там спря. Та днес като го качих на канала да видя дали се върти кардана и кледам ооо не се върти и си викам кутията е заминала. Но като погледнах малко по добре видях че раздатката върти а кардана си беше полегнал на гредатаможе би да си почива хахаха. И тоя пинпирлик дето влиза в раздатката не го знам как се казва едно със шлици едното ухо беше поскъсано малко. Та избих карето от кардана който имам набих на моя заедно със пимпирлика на който не знам името и всичко си дойде на мястото и сега си джиткам пак здраво с джипката. И най-интересното е че като се е скъсал такъв удар е било отдолу чак има укривено на купето а тоя ми вика нищо не съм чул. Такъв удар няма как да не се чуе. Ако беше спукал кутията и да го бях карал няколко дена само на задно и да изтече маслото ко щях да прая тогава. Поне можеше да ми е каже ей знаиш ли нещо удари отдолу дай да видим кво стана.
Техниката дава толкова колкото можеш да вземеш от нея!!!!
Коментар
-
Джип и жена на друг не се дават - ще ти счупи джипа и ще ти на**е жената
А сега сериозно - чудно ми е как не ти се е измъкнал фланеца на предния кардан от шлиците и да изтече маслото...Don't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
LZ1BGD
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар