Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми с Pajero 3 DiD 3.2 автомат мотор 4М41

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблеми с Pajero 3 DiD 3.2 автомат мотор 4М41

Здравейте ,
    новак съм във форума , и ако се намесвам не на място , моля
    предварително за извинение.
    Имам няколко проблема с моето Pajero 3 DiD 3.2 автомат мотор 4М41

1. Висок разход при градско , независимо от температурата на вън.
    Почистих ЕГР и махнах катализатора , без резултат. Дали ЕГР-а бачка ....
    Божа работа....

2.При преминаване от режим 4HLC в режим 4LLC започват да мигат лампите
    на четирте колела и 4LLC не иска да сработи. След известно време каране с мигащи лампи,
    получаваме сигнал от космоса , бавните се включват и лампите спират да мигат.
    След връщане обратно в режим 4HLC лампите отново започват да мигат и колата върви само на бавни,
    с вкл. центр. блокаж , без значение в какво положение е лоста. След 20-тина км. каране на бавни скорости
    по асфалт ( с не повече от 40-50 км.) при паркиране и няколко маневри , след преместване на лоста на скоростите
    се чу изхъркване и режим 4LLC се изключи от самосебе си , както му беше наредено преди 20-тина километра.
    С други думи , включва и изключва бавните , както и когато си ще.

В процес на търсене на майстори съм.
    Дайте съвет???

От: Проблеми с Pajero 3 DiD 3.2 автомат мотор 4М41

За разхода немога да ти дам съвет. За бавните - включват се и се изключват САМО в спряло и неподвижно положение!!!
    Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
    Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
      За разхода немога да ти дам съвет. За бавните - включват се и се изключват САМО в спряло и неподвижно положение!!!
      Бавните ги включвам само в спряло положение но дали има значение скоростния лост в какво положение "P" ,"N" ,или "D" трябва да бъде?
      Търся читави майстори които разбират от тези коли !!!

Коментар

Първоначално публикуван от vartolomey4o Преглед на мнение
        Бавните ги включвам само в спряло положение но дали има значение скоростния лост в какво положение "P" ,"N" ,или "D" трябва да бъде?
        Търся читави майстори които разбират от тези коли !!!
        При мен се включват и изключват само на положение Р.
        Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
        0878226696; 0876927507

Коментар

Привет.Отзад на раздатката има един електромотор.Можеш да провериш куплунгите.Ако е вътре в раздатката да пипа само някой който е отварял такава.Вътре има 3 зъбни рейки и 7 зъбни колелца дето работят в синхрон. Залагам на електромотора.Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от ahead70 Преглед на мнение
            При мен се включват и изключват само на положение Р.
            Бавните винаги се включват и изключват на'' N'',просто не знам как така сте бутнали лоста ,за това трябва доста сила ,а и не знам дали е възможно ...а при мен се случва следното след като изключа 4х4 лампите на предния мост остават да мигат ,ако продължа да карам ида подавам газ си мигат,но ако намаля или почти спря лампите угасват ....
            MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
            MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

+1 и при мен се включват на N

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Гошев Преглед на мнение
                Бавните винаги се включват и изключват на'' N'',просто не знам как така сте бутнали лоста ,за това трябва доста сила ,а и не знам дали е възможно ...а при мен се случва следното след като изключа 4х4 лампите на предния мост остават да мигат ,ако продължа да карам ида подавам газ си мигат,но ако намаля или почти спря лампите угасват ....
                Имам спомени, че се опитвах да ги включа на всички положения на лоста и успях единствено на Р в спряло положение. Но пак ще опитам на N, може пък да се получи. А с лампите на предният мост и при мен е същото положение.
                Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
                0878226696; 0876927507

Коментар

В процес на търсене на майстори съм.Дайте съвет???
                  От къде си бре ученико Божии
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

В процес на търсене на майстори съм.
                    Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                    Ето че се намерихте!

Коментар

По т.2 от поста ти (ако разбираш малко от руски) може да погледнеш тук: http://vsobolev.com/4wd-i-ruchnoy-re...onik-pajero-4/

Мисля, че ще е от полза
                      HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
                      Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                        Дедееее, не съм ученик а ученичка ......
                        И понеже не се оправям с колата , мисля да сменям мъжът....

Звъняхме на Димо , но той ни отсвири ... Каза че имате много народ и до две седмици ,
                        да не ви бараме. Та за това издирваме спешно други майстори , дето да ни уважат тутакси...
                        Ако все пак , се освободите ще се радвам да ви видя ....Да ядем банички с бозЪ....

Първоначално публикуван от tihony Преглед на мнение
                        По т.2 от поста ти (ако разбираш малко от руски) може да погледнеш тук: http://vsobolev.com/4wd-i-ruchnoy-re...onik-pajero-4/

Мисля, че ще е от полза
                        Информацията е от полза ама е за паджеро 4 .
                        И все пак мерси.
                        Последно редактирано от CarTest™; 20-01-12, 12:57.

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Гошев Преглед на мнение
                          Если я неправильно переключу блокировки это повредит коробку – Pajero оснащен мощным и красивым рычагом переключения режимов трансмиссии, однако нужно понимать, что это бутафория.

Не обърквайте човека това не е Р2!

Коментар

Имах Паджеро 2 Супер Селект, всяко превключване на раздатката си го правех на N (така ми струва, включваше най добре), а може и на Р също. Дори и преден мост си пусках в спряло положение.
                            Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

И аз го имах този проблем със същото Мицубиши, чисто ново.
                              Когато ще минаваш от бавни на бързи, превключи в положение на покой на N, след това метър два напред и десетина метра назад и пак напред. Ако не изключат пак, загаси двигателя, извади ключа и отначало, пали.
                              Компютър да му @беш майката !
                              Не е повреда а типов недостатък.
                              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X