Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Термометър креномер и алтиметър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Термометър креномер и алтиметър

Моля ако не съм написал правилно наименованието на темата да ме извините.Моята джипка оригинално ги няма тези уреди а много ми харесват и реших да си сложа.Намерих от един джип ето ги:но не знам само датчиците за термометъра ли ще трябват за да си работят както трябва или има и още някой датчик или нещо друго което ще ми трябва?

П.П.Извинете ме,сега видях че не съм и сложил темата където трябва(така е като бърза човек ) но не знам как да я преместя нека модераторите да я преместят на мястото и.извинете отново
    Последно редактирано от ichods; 10-01-12, 15:35.
    Mitsubishi Pajero 2.5TD 1996 къса база
    0883 39 72 04

От: Термометър креномер и алтиметър

http://www.offroad-bulgaria.com/show...ED%EE%EC%E5%F0
    Тези уреди са стара технология- не си губи времето с тях.
    Ултразвуковите сонари със страничен обзор, монтирани на бронята, също са демоде. Най-новата тенденция е инсталирането на Доплеров лаг- много помага при газене в дълбока вода със силно течение. Дори сервизните камиони на рали "Дакар" ги имат. Вече се намират на човешки цени.
    There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
    No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
      http://www.offroad-bulgaria.com/show...ED%EE%EC%E5%F0
      Тези уреди са стара технология- не си губи времето с тях.
      Ултразвуковите сонари със страничен обзор, монтирани на бронята, също са демоде. Най-новата тенденция е инсталирането на Доплеров лаг- много помага при газене в дълбока вода със силно течение. Дори сервизните камиони на рали "Дакар" ги имат. Вече се намират на човешки цени.
      Колега 3 пъти прочетох мнението ти и дори не разбрах за какво става на въпрос ,но както и да е моля който знае нещо за това което питам да помогне
      0883 39 72 04

Коментар

Ето, ама ползвай търсачката. А колегата нещо те бъзика.
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Мерси колега,но аз за термометъра ги знам датчиците,преди малко от темите във форума научих и че кутийката пред уредите е датчикът за компаса и предполагам че други няма да има
          0883 39 72 04

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X