Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Задна врата на Паджеро2 не се отваря.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Задна врата на Паджеро2 не се отваря.

Здравеите колеги. Проверих ,но така и не открих такава тема. Идва днес клиента да тества Паджерото и след ,като покарахме по поляните в калта се прибрахме и тои поиска да погледне багажника ,обаче задната врата не ще да се отвори. Ба си късмета, мамка и врата така и не се отвори. Паджерото2 - 2,5тди е къса база 95год. , има централно заключване,няма аларма и имобилаизер. Въртя и с ключа в бравата и от вътре се наврях и пробвах с вътрешната дръжка на вратата и не..........Знам добре , че трябва да е отключена с ключа и после само с централното отключваш и заключваш трите врати. Впрочем тя си бе отключена с ключа ,в това съм сигурен ,щото винаги първо отключвам с дистанционното и после с дръжката на бравата я отварям. Не вярвам да има общо с карането по поляната с кал и мисля ,че нещо вътре се е откачило. Излагация пред клиента.....и без това са бол .......замина си и щял да помисли. Кажете как да я отворя тая пущина и от там да сваля кората за да разгледам кво става с щанги и механизъм докато не съм я подпрял с козия крак.
    Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

От: Задна врата на Паджеро2 не се отваря.

Първоначално публикуван от traper2504 Преглед на мнение
    Здравеите колеги. Проверих ,но така и не открих такава тема. Идва днес клиента да тества Паджерото и след ,като покарахме по поляните в калта се прибрахме и тои поиска да погледне багажника ,обаче задната врата не ще да се отвори. Ба си късмета, мамка и врата така и не се отвори. Паджерото2 - 2,5тди е къса база 95год. , има централно заключване,няма аларма и имобилаизер. Въртя и с ключа в бравата и от вътре се наврях и пробвах с вътрешната дръжка на вратата и не..........Знам добре , че трябва да е отключена с ключа и после само с централното отключваш и заключваш трите врати. Впрочем тя си бе отключена с ключа ,в това съм сигурен ,щото винаги първо отключвам с дистанционното и после с дръжката на бравата я отварям. Не вярвам да има общо с карането по поляната с кал и мисля ,че нещо вътре се е откачило. Излагация пред клиента.....и без това са бол .......замина си и щял да помисли. Кажете как да я отворя тая пущина и от там да сваля кората за да разгледам кво става с щанги и механизъм докато не съм я подпрял с козия крак.
    колега размърдай палчето за ръчно отключване и заключване на вратата на мен някой път застане на междинно и не се отваря а кората мисля че се сваля и при затворена врата
    Техниката дава толкова колкото можеш да вземеш от нея!!!!

Коментар

Сваляш сандъчето с инструментите и продължаваш да дълбаеш навътре и ще видиш жило дърпаш и ти се отваря вратата, след това до разглабяш да почистиш механизма. При мене се случи същото, само че под ръка имах само вд4, напръсках обилно вътре пружината и се оправи(трябва да стиснеш дръжката и тогава да пръскаш вътре). Според мене това се дължи на гняста натрупваща се по механизма и блокирането му, нищо че е гресирано още с излизането на колата от завода.
      ПП Същото се случи и с на чичо ми паджерото и го оправих по същия начин като го окъпах със вд40.

Коментар

Проблема се появява всяка зима.И аз отварях мазах и тази зима пак през седалките на два три пътя я отварях.
        Mitsubishi Padjero 2, 2.5
        тел 0898-31-о8-41

Коментар

Моите впечатления по въпроса...

Успех!

Коментар

Veni аз точно твоите напътствия следвах ,ама май си е хронично зимата.
            Mitsubishi Padjero 2, 2.5
            тел 0898-31-о8-41

Коментар

Здравеите. Днес и аз се наврях отзад свалих кутията с инструменти/4бр. винтове звезда/.Свалих само дръжката/1бр.винтче звезда/ , свалих само долната кора и с няколко опъвания на щангичките ,които са в голямо изобилие така и резултат нямаше.След всяко опъване на някоя от щангичките винаги дърпах дръжката. Изведнъж при дръпване на щангичката която ходи към патрона за външното заключване с ключа вратата се отвори. Обаче колеги за си мисля ,че заяждането не бе от тази щанга ,а от онова зъбче ,което го натиска външната дръжка за отваряне. То /зъбчето/лагерува на една ръждива ос на ,която има нахлузена връщателна , цилиндрична пружинка и всичко това е в ръжда и тази пружинка не може да връща пластмасовото зъбче в изходно полужение от ,където идва целия проблем. Спринцовка с игла и финно масло решава целия проблем и всички ония ядове , че и пропуснати ползи. Ми вчера купувача си замина с обяснението ,че ще си помисли ................Та масълце му е майката колеги и хубаво ,че вчера си сдържах нервите и не я подпрях с козия крак. Желая ви успех.
              Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X