Здравеите колеги. Проверих ,но така и не открих такава тема. Идва днес клиента да тества Паджерото и след ,като покарахме по поляните в калта се прибрахме и тои поиска да погледне багажника ,обаче задната врата не ще да се отвори. Ба си късмета, мамка и врата така и не се отвори. Паджерото2 - 2,5тди е къса база 95год. , има централно заключване,няма аларма и имобилаизер. Въртя и с ключа в бравата и от вътре се наврях и пробвах с вътрешната дръжка на вратата и не..........Знам добре , че трябва да е отключена с ключа и после само с централното отключваш и заключваш трите врати. Впрочем тя си бе отключена с ключа ,в това съм сигурен ,щото винаги първо отключвам с дистанционното и после с дръжката на бравата я отварям. Не вярвам да има общо с карането по поляната с кал и мисля ,че нещо вътре се е откачило. Излагация пред клиента.....и без това са бол .......замина си и щял да помисли. Кажете как да я отворя тая пущина и от там да сваля кората за да разгледам кво става с щанги и механизъм докато не съм я подпрял с козия крак.

Коментар