След 5-10км каране гасне.Подкачвам ръчно,паля и след 5-10км пак гасне.И така,докато се прибера.Всичко описано тук съм направил.Почистен резервоар,сменен филтър,каране с прозрачни маркучи.След като загасне има въздух само между филтъра и помпата.Пробвал съм и с изолиран филтър и пак гасне.Сложих туба и така я пробвах 3-4км-не угасна,но ме озадачи,че от обратното гориво не излиза и капка.Въпросът ми е:как действа клапанът за обратно гориво и дали това отзад на помпата е клапан?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
PAJERO SPORT '99 2.5D ГАСНЕ В ДВИЖЕНИЕ?
Свий
X
-
От: PADJERO SPORT '99 2.5D ГАСНЕ В ДВИЖЕНИЕ?
Първоначално публикуван от SvetlioT Преглед на мнение.Въпросът ми е:как действа клапанът за обратно гориво и дали това отзад на помпата е клапан?
Огледай отдолу тръбичките за нафта от резервоара за овлажнявания, понякога корозията ги изяжда и оттам дърпа въздух.
Покарай повече с нафта от туба, ако пак се появи проблема, може да дърпа въздух и от семеринга на вала, случва се и на тези двигатели.
-
На изхода има нещо като клапан и има кабел в него.Ще го разгледам по-подробно.А от излишното нищо не тече,когато съм с туба и ако смуче въздух не е от горивопроводите.Не съм прочел някой да се оплаква от проблем със семеринга на помпа Дизел кики.Мислех,че проблема е само при Зексел,но знае ли човек?
Коментар
-
Първоначално публикуван от SvetlioT Преглед на мнениеНе съм прочел някой да се оплаква от проблем със семеринга на помпа Дизел кики.Мислех,че проблема е само при Зексел,но знае ли човек?
Помпата с електронно управление ли е, или обикновена механична?
Коментар
-
Първоначално публикуван от SvetlioT Преглед на мнениеНа изхода има нещо като клапан и има кабел в него.Ще го разгледам по-подробно.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
От: PAJERO SPORT '99 2.5D ГАСНЕ В ДВИЖЕНИЕ?
Това са тръбичките от помпата.1-вход гориво от филтъра. 2-вход на помпата. 3-излишно гориво от дюзите. 4-изход от помпата.Тук влиза въпросният клапан.5-обратно гориво към резервоара.
На клапана има гумен пръстен,който беше скъсан.Надявам се от там да е проблема и да меша излишно гориво и това за захранване на помпата.
Коментар
-
На снимка номер 2 съм оградил мястото, където лежи гумичката. От двете страни на гумичката има много малки дупки през които горивото минава към резервоара или се връща към помпата. Още не съм си обяснил как действа клапана но се надявам някой тук да помогне.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение............. А клапанът сякаш затваря само изходът на помпата, а излишната от дюзите минава свободно.. Всъщност това уплътнение, за която говори колегата уплътнява клапана в позиция 4 от неговата снимка. Тялото е разделено по средата (там се пада уплътнението). Клапана има едни мънички отворчета от двете страни на уплътнението, които свързват тръбичката за гориво от към помпата и тази за към резервоара.
Леле колко сложно го обясних. Абе вижте, че трибичките от към поз.2 и поз.5 са в двата края на поз.4. Това с позициите е за снимката в по-горен пост на колегата де.Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 06-01-12, 07:27.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар