Обява

Свий
Няма добавени обяви.

кое е нормалното 4д56

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• кое е нормалното 4д56

Чета за митсубиши и настръхвам направо приказвате ми тука само за екстриим за някакви подобрения и изменетия дето давали не знам кви си резултати вече имам чувството, че всеки участник във форума е главен конструкгор на митсубиши Айде да поговорим за Митсубиши риалити..........
    [IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]

До: кое е нормалното 4д56

Е айде кажи ти нещо първи.Нека научим от теб

Коментар

Първоначално публикуван от draganrp Преглед на мнение
      Чета за митсубиши и настръхвам направо приказвате ми тука само за екстриим за някакви подобрения и изменетия дето давали не знам кви си резултати вече имам чувството, че всеки участник във форума е главен конструкгор на митсубиши Айде да поговорим за Митсубиши риалити..........
      Че къде ги видя тези приказки за екстремни подобрения на 4d56, дето така са те подплашили?!? Аз май нещо съм пропуснал.
      И какво по-точно искаш да си говориш за реалността на този двигател? Реалността е - двигател като двигател, нищо особено, даже малко слабичък иде. Не обича да го юркат дълго време на високи обороти (като например бързо каране по магистрала), че иначе прегрява и става лошо ...
      Сменяй му масълцето редовно, мятай по едно око не само на ангренажа, но и на ремъка на балансиращите валове и си карай.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
        Не обича да го юркат дълго време на високи обороти (като например бързо каране по магистрала), че иначе прегрява и става лошо ...
        А може би става въпрос обикновено за този случай а?

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
        Източваме радиатора и от него накрая започва да изтича някаква ръждива кал.

Мдаааа, те тия дизелови двигатели на Патрулите били много кекави бе! Ти ги караш със задръстен радиатор (в който или си наливал вода, или антифризът не е сменян откак е излязъл от завода) и с прецакана вискомуфа, а те вземат та ти прегряват и ти пукат глави. Калпава японска работа ...
        Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

Първоначално публикуван от BAlexandrov Преглед на мнение
          А може би става въпрос обикновено за този случай а?
          Много е вероятно и това да допринася. Но аз все пак из Интернет съм видял твърде много предупреждения в тази насока и предпочитам да не си правя експерименти. Винаги съм гледал да не карам Галопер-а (който е с корейския аналог на 4D56) с повече от 3500 оборота.
          Още повече, че да се кара с този двигател с над 110 км/ч не е от най-комфортните изживявания.
          Последно редактирано от Чавдар (V93); 21-06-07, 22:14.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

С какви масла карате и трябва ли да се отчита нещо, че дърпам лодка с колесаря- около 7-800 кг. В един Хасковски сервиз правят ремонти само на намазани автомобили и ги мажат с Приста Лидер. Шефа на сервиза много го хвали........ та дайте акъл нещо....

Коментар

против ръжда ли ги мажат

700-800кг ремарке е нищо за джипа - с него и без него все еднакво /бавно/ си върви...
              моят никога не вдигаше температурата, а съм го карал и на 4000об/м макар и рядко... но беше много запазен /купих го на 83хкм и го продадох на 102хкм/... затова пък досега не съм имал кола, която да загрява толкова бързо зимно време...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от draganrp Преглед на мнение
                С какви масла карате и трябва ли да се отчита нещо, че дърпам лодка с колесаря- около 7-800 кг. В един Хасковски сервиз правят ремонти само на намазани автомобили и ги мажат с Приста Лидер. Шефа на сервиза много го хвали........ та дайте акъл нещо....
                800 кг. са си комфортно тегло за теглене Ако двигателя ти е наред няма да ги усети, а ако не е, така или иначе ще изгърми, дори и само себе си да возиш! Аз имам практика да сменям марките на маслата по логични причини - ако попаднеш на менте и караш само с него проблемите са ти сигурни, а така получаваш от всичко по малко.
                Повече се замисли за задния диф. (ако си парт-тайм) и ако често теглиш. Той е най-натоварен и можеш да го поглезиш с добри масла и добавки.

Коментар

Ами тези "намазаните" да си ги мажат ако искат и с л..на .....

Аз от 13-14 години си карам ВСИЧКИТЕ автомобили с Шел .... и да се оплача ..... до сега не съм имал ядове .... защо ли ???

А ако ми се случи нещо (по вина на маслото) ..... ще се чуе поне до Брюксел ....!
                  И после ще си имам нов ДВГ! .... М..да ....
                  Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

То и аз ще почна да въртя маслата.Щом при увеличаване на товара не се изискват по- специални - няма проблем.Аз и не карам бързо 80-90 км при около 2500 оборота. То иначе виждате каква касапница е по пътищата.........

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X