Някой би ли споделил,според себе си слабите места на този модел.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Слаби места в Мицубиши V 75
Свий
X
-
От: мицубиши в 60 слаби места
Първоначално публикуван от flex Преглед на мнениеИзвинете модела е V75GSM 0877 08 99 19
Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
Коментар
-
Първоначално публикуван от flex Преглед на мнениеСтава въпрос за 3.5 бензин2001,дълга база.
Като цяло в под - форума съм срещал само един човек имащ първото , дано да влиза често и да сподели коментар .[SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]
Коментар
-
1.Не се конвертира (лесно) на газ.
2.Не става за (много) хард изпълнения в сток вариант.
Ако нуждата от газифициране отпадне, то това означава, че финансовото ви състояние е добро, което пък води до възможност за закупуване на съответните качествени тунинг аксесоари, които, пък биха компенсирали голяма част от недостатъците му.
Прескачайки успешно т.1, фокуса на вниманието Ви, по- скоро ще е насочен към това, да се радвате на "силните" му страни.
п.п. Макар, че като гледам автомобила от аватара Ви, едва ли автомобил с независимо окачване ще е подходящ да му сложите "бутонки" като на тойотата...08седемшест5едно513четири
Коментар
-
От: Слаби места в Мицубиши V 75
Определено имах в прдвид модела V 75 грешката е моя за което се извинявам.Имам в предвид особенностите окло модела като окачване,скорости (автомат),проблеми които може да имам и пр.ТЛК FJ40,FJ55,FJ70,FJ73-4.2 1-hz+TURBO Удоволствието да караш TOYOTA.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар