Обява
Свий
Няма добавени обяви.
(MAINT REQD) Що е то?
Свий
X
-
От: (MAINT REQD) Що е то?
А някой каза ли на "мозъка" този факт?Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнениеСменил съм и ремъци и филтри и масло.Не ми се вярва да е от това.
Коментар
-
Дали я има тази екстра?Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеА някой каза ли на "мозъка" този факт?
И ако да, как мога да го кажа на "мозъка"?MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Аз не съм запознат с конкретния модел. Нека знаещите да кажат, но за мен екстрата е тъпа.Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнениеДали я има тази екстра?
И ако да, как мога да го кажа на "мозъка"?
Коментар
-
Колега, почти съм сигурен че нямам тази "екстра".Така че от друго ще да е.Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеАз не съм запознат с конкретния модел. Нека знаещите да кажат, но за мен екстрата е тъпа.MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Дано! То и аз си мислех, че в КИЯ от 2000г. няма електроника, ама се оказа че има.Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнениеКолега, почти съм сигурен че нямам тази "екстра".Така че от друго ще да е.
Иначе мразя компютри в МПСта. Може и да съм предубеден, ама докато студентствах бяха още с перфокарти.
Коментар
-
92г. 87000 мили.Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеTони, коя година беше твоето Монтеро и на колко хиляди мили е?MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Макар че е дърто и твоето Монтеро си има някъде диагностичен куплунг, през който се прави проверка и се гаси тази лампа. Тя светва на определен интервал мили. Имаш два варианта - откачваш акумулатора (ако има музика с кодове виж дали ги имаш), включваш на контакт за да се разредят кондензаторите по платките, изчакваш десетина минути, изключваш контакта и слагаш акума.
Ако пак свети трябва да свалиш от таблото панела с уредите и някъде около километража трябва да има бутон за ресет на тази лампа.
Коментар
-
Да нямаш в предвид този бутон......Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениенякъде около километража трябва да има бутон за ресет на тази лампа....?
MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Бърз съм,защото като свалях таблото да сменям изгорели крушки, щракнах въпросното копче в другата посока с надеждата да почне да отчита в километри не в мили(не знам защо така решихПървоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеБрей, много си бърз!
Той трябва да е, нали няма друг наоколо?
). Снимах го за всеки случай и явно по-добре че го направих.
След това разбрах че си отчита пак в мили
.Днес ще го сваля пак за да го върна в предишното му положение.
Паджеровод още едно голямо БЛАГОДАРЯ от мен.MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар