Обява

Свий
Няма добавени обяви.

индикация заден диф

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• индикация заден диф

Колеги малко въпросче преди 2 седмици бях затънал в малко кал и включих предно и задно като подадох газ се чу издранчаванеот към задният диф.До сега не съм забелязал когато паля джипката да светва индикацията на таблото ,а сега като дам на контакт и индикацията свети паля и след 4секунди идикацията изгасва и така на всяко палене.Какво е това???????помагайте.Мерси предварително.

Най-обикновенното паджеро 94 година 2.5тди няма супер селект.
    За тези които се мислят за дяволи да не забравят че и на него някой му е сложил рога!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

От: индикация заден диф

Първоначално публикуван от bravel Преглед на мнение
    До сега не съм забелязал когато паля джипката да светва индикацията на таблото ,а сега като дам на контакт и индикацията свети паля и след 4секунди идикацията изгасва и така на всяко палене.
    Коя индикация свети - за включени двата моста ли?

Коментар

Колеги малко въпросче преди 2 седмици бях затънал в малко кал и включих предно и задно като подадох газ се чу издранчаванеот към задният диф.До сега не съм забелязал когато паля джипката да светва индикацията на таблото ,а сега като дам на контакт и индикацията свети паля и след 4секунди идикацията изгасва и така на всяко палене.Какво е това???????помагайте.Мерси предварително.

Най-обикновенното паджеро 94 година 2.5тди няма супер селект.
      Не си обърнал внимание, така си свети.
      Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
      Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Свети индикацията само за задният мост.Досега не светеше.
        За тези които се мислят за дяволи да не забравят че и на него някой му е сложил рога!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Коментар

Свети индикацията само за задният мост.Досега не светеше.
          Ми, то така трябва. Явно в калта нещо се е "наместило" и сега прави връзка някой датчик, който досега не е работел.
          Само че не знам кой е този датчик да го погледнеш и да си го оправиш . Би трябвало да се намира на раздатката.

Коментар

Когато подам контакт светва лампата за задния диф след запалването на двигателя изгасва мисля че така трябва да бъде.
            Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Тука стана еднааа ....
              Дайте да уточним за заден диф. или за заден мост говорим?

Коментар

Уточнете, че става дума и за парт тайм Паджеро, вашите повечето са супер селект.

Коментар

Нямам супер селект,светва лампата за задният диф по средата прасенцето/кръглото/.Може би трябва да е така просто тази индикация я нямаше и сега да сработва

Коментар

Нямам супер селект,светва лампата за задният диф по средата прасенцето/кръглото/.Може би трябва да е така просто тази индикация я нямаше и сега да сработва
                    Това е индикацията за блокаж на дифа и не трябва да свети, ако не е включен блокажа.

Коментар

........ сега като дам на контакт и индикацията свети паля и след 4секунди идикацията изгасва и така на всяко палене....
                      Така е нормално.
                      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Колега точно за тази индикация говоря така трябва да свети на контакт и след запалването на двигателя да изгасне ако всичко е нормално.
                        Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Здравейте имам сьщото пажеро и мисля че това си е нормално

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X