Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВЪТРЕШНА ЛЕБЕДКА ЗА ПАДЖЕРО

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ВЪТРЕШНА ЛЕБЕДКА ЗА ПАДЖЕРО

Колеги помагайте!

Искам да си сложа лебедка,но вътре в купето.
    Имам няколко идеи,които са "взети" от Г-класа.
    Ще бъде полезно ,ако някой има подобна и сподели как е монтирана към рамата.
    Колата ми е късо П2, с десен волан.

Ще съм благодарен на всеки отговор.

П.С. Ако вече има подобна тема ,моля за извинение, и ще се радвам на линк.

От: ВЪТРЕШНА ЛЕБЕДКА ЗА ПАДЖЕРО

Моята е отпред зад бронята и е срита.Ако искаш ще ти пратя снимки.
    Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
    АСК Ален Мак

Коментар

Ааааа и ние искаме да видим ... и аз мисля да слагам затова ще ми бъде интересно ,да видя как е монтирана ...
      MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
      MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Колега от къде си?
        Има монтирани няколко лебедки на паджеро вътре в купето.
        На моето старо паджеро с ролка и тръба минава под купето и излиза отпред.
        На бившото паджеро на Иво Върбанов беше монтирана зад седалката на навигатора минаваше въжето през краката на навигатора и пак излизаше отпред. Сега паджерото на Иво седи при Флексовете.
        Ако те интересува ми пиши или ми се обади ще ти покажа и двата варианта.
        линк към снимки с моята лебедка. Отдолу има две тръби между рамата на които е хваната лебедката. Като за първа проба работи вече доста години (поне 5).
        Последно редактирано от IvanMarinov; 08-11-11, 21:20.

Коментар

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
          ...Искам да си сложа лебедка,но вътре в купето...
          Поради какви съображения искаш да я монтираш вътре в купето?
          www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
          0898777327

Коментар

Първоначално публикуван от IvanMarinov Преглед на мнение
            Колега от къде си?
            Има монтирани няколко лебедки на паджеро вътре в купето.
            На моето старо паджеро с ролка и тръба минава под купето и излиза отпред.
            На бившото паджеро на Иво Върбанов беше монтирана зад седалката на навигатора минаваше въжето през краката на навигатора и пак излизаше отпред. Сега паджерото на Иво седи при Флексовете.
            Ако те интересува ми пиши или ми се обади ще ти покажа и двата варианта.
            линк към снимки с моята лебедка. Отдолу има две тръби между рамата на които е хваната лебедката. Като за първа проба работи вече доста години (поне 5).
            От Пловдив, съм и аз мисля да я сложа зад седалката, а въжето да минава под нея.
            Има ли снимки на тези тръби ,които са хванати за рамата?

Дай телефон за връзка

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
              Поради какви съображения искаш да я монтираш вътре в купето?
              Първо , заради това че ще е на сухо и второ,защото неискам да тежи на предницата.
              Така съм решил, иначе знам че става и отпред,дори е по-лесният вариант.

Коментар

Първоначално публикуван от Венци В Преглед на мнение
                Моята е отпред зад бронята и е срита.Ако искаш ще ти пратя снимки.
                Прати снимки колега, няма да навредят.

Коментар

А и като лебедката е в средата на джипа лесно може да се изведе въжето отзад. И да имаш опция и за задна лебедка. Трябва си само по-дебела тръба(да минава клупа на въжето без куката-тя се откача преди да се навре въжето в тръбата, и се слага след като клупа се покаже отзад), която да стига до задницата на джипа, и да завършва с водач.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Не е много разумно. По-добре е да се вади половината въже отзад и да се дърпа с полиспаст. Въжето става наполовина, ама за сметка на това е бързо.
                    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
                      Първо , заради това че ще е на сухо и второ,защото неискам да тежи на предницата.
                      Така съм решил, иначе знам че става и отпред,дори е по-лесният вариант.
                      Питането ми не беше породено от това, да ти казвам кое е по-лесно или по-трудно.
                      Аз съм си носил вече негативите от това, че моята е монтирана отпред зад бронята при едно обилно и продължително "давене".
                      Имам идея да слагам втора лебедка за назад, която да е вътре в купето, и в тази връзка ще ми е интересно развитието на темата.

Мислиш ли да сменяш щатната броня с метална? Ако ще запазваш оригиналната броня, където ще излиза тръбата на въжето трябва да помислиш за по-здрава планка, за която да се захване водача.
                      www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
                      0898777327

Коментар

Момци,това е ясно, дайте да видим някой ,ако има такава как е закрепена към шасито.

Коментар

Е виж снимките на моята, правиш го огледално и си ти.
                          Принципът е еднакъв
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
                            Питането ми не беше породено от това, да ти казвам кое е по-лесно или по-трудно.
                            Аз съм си носил вече негативите от това, че моята е монтирана отпред зад бронята при едно обилно и продължително "давене".
                            Имам идея да слагам втора лебедка за назад, която да е вътре в купето, и в тази връзка ще ми е интересно развитието на темата.

Мислиш ли да сменяш щатната броня с метална? Ако ще запазваш оригиналната броня, където ще излиза тръбата на въжето трябва да помислиш за по-здрава планка, за която да се захване водача.
                            Щатната броня вече почти я няма-взе си е гората. Смятам да сложа друга,от която да излиза въжето,но доколкото разбрах е важно какъв ще е метала ,в който ще се трие въжето.

Аз си мислех,че има повече хора с вътрешни лебедки, и че бързо ще дойдат идеите,но май не е така.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                              Е виж снимките на моята, правиш го огледално и си ти.
                              Принципът е еднакъв
                              Къде да видя снимките?
                              Аз знам принципа, само че би било доста по-лесно, ако има някой с вече монтирана такава+снимки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X