Обява

Свий
Няма добавени обяви.

молба за съвет относно ТД да стане ТДИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• молба за съвет относно ТД да стане ТДИ

здравейте колеги много ще съм ви благодарен ако някой ми каже дали е нужно да пипам нещо по помпата ако на паджеро 1 2500 тд 4д56 сложа интер кулер от същото обаче тди и според вас ще има ли някакъв ефект благодаря предварително

От: молба за съвет относно ТД да стане ТДИ

Че ти направо си купувай такъв от паджеро с интеркулер и го слагай, само незнам как ще се пуска перката за да доохлажда въздуха при ниски скорости и високи температури.

Коментар

Какво го мислиш толкова!? Слагай го,а някой да ти върже токовете на перката за охлаждане.Температурният датчик си е на кулера! А дали ще пипаш помпата,си решаваш ти.Може и да и пуснеш малко повече гориво-ще се отрази добре на вървежа!Но ако и сега ти изкарва достатъчно чернилка през ауспуха,не я пипай.И да знаеш,че вървенето е пряко свързано с харченето!
      088пет722пет99
      http://www.hydropompi.com/

Коментар

Слагането на кулер е желателно ,няма да сбъркаш ако го сложиш ,ще видиш ,как ще почне да върви по леко ,особено ефекта е когато е топло през лятото ,а помпата можеш да я пипаш ако пнатегнеш турбото за да не счупиш мотора
        MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
        MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

благодаря за съветите монтирах го и се усеща разлика но проблема е че не пуши той и преди не пушеше ама сега съвсем спря за това мисля да пусна малко нафта ( стига някой да каже как от къде и горе долу колко ) и другото е знаете ли при каква температура трябва да се включва перката за да и направя управление благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от kotob Преглед на мнение
            благодаря за съветите монтирах го и се усеща разлика но проблема е че не пуши той и преди не пушеше ама сега съвсем спря за това мисля да пусна малко нафта ( стига някой да каже как от къде и горе долу колко ) и другото е знаете ли при каква температура трябва да се включва перката за да и направя управление благодаря
            Значи за помпата най добре е да си го закараш при човек дето разбира ...
            А за кулера ако е от паджеро и е с перка ,на него си има датчик който я управлява ,а това можеш да го разбереш на колко включва от някой който знае или от систематизираната информация ,но по това което знам тепературата на въздуха нетрябва да надвишава 30-40 гр.затова само лятото ще ти трябва перката ...
            MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
            MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Гошев Преглед на мнение
              Значи за помпата най добре е да си го закараш при човек дето разбира ...
              А за кулера ако е от паджеро и е с перка ,на него си има датчик който я управлява ,а това можеш да го разбереш на колко включва от някой който знае или от систематизираната информация ,но по това което знам тепературата на въздуха нетрябва да надвишава 30-40 гр.затова само лятото ще ти трябва перката ...
              Колега благодаря за отговора кулера си е от паджеро и капака даже съм взел

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X