Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонт на паразитен хебел - стана по-добре от нов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ремонт на паразитен хебел - стана по-добре от нов

Накратко, заради големият луфт го свалих, разглобих, направихме нови втулки от полиамид/оригиналните са такива/. "Вятър" на оста, за да се премахне евентуалната елипса. Канали на новите втулки за да може греста да стига навсякъде, гресьорка монтирахме. Сменихме и семеринга, че стария се беше напукал. Размера му е 34х21. Дебелината е 6 мм, но може и повече. Всичко ми "седна" 43 лв.
    I get High by going Down

От: Ремонт на паразитен хебел - стана по-добре от нов

Добра работа и полезна информация!
    Браво!

П.П.Най-хубаво е да сте направили и някоя снимка, ама карай - и така става ясно.

Коментар

И аз моят го отремонтирах по същия начин ,само че аз си купих втулки едни синички ,но и аз не се сетих да направя снимки
      MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
      MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Тези дни и аз го играх този филм. Май и ти си карал по Стара Планина лятото Сега му е ред и на кормилните накрайници.
        Поздрави!
        0878 706 714

WWW.OFFROADMASHINI.COM

Коментар

Да ви кажа честно ,аз смених цялата предница всички накрайници и шарнири ,втулки ,тампони ,сега да ти е кеф да го караш...
          MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
          MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Първоначално публикуван от jordansto Преглед на мнение
            Тези дни и аз го играх този филм. Май и ти си карал по Стара Планина лятото Сега му е ред и на кормилните накрайници.
            Поздрави!
            Май, май.. Тук, във Варна, има един майстор слага на кормилните накрайници капачки с винт. Като се поизноси - натягаш и така докато свърши. После отваряш,сменяш "активния елемент" и пак. Едно, че е по-евтино, ами е и по бързо. Като караш повечко по чукарите, предницата става консуматив.
            I get High by going Down

Коментар

Първоначално публикуван от skitnik Преглед на мнение
              Май, май.. Тук, във Варна, има един майстор слага на кормилните накрайници капачки с винт. Като се поизноси - натягаш и така докато свърши. После отваряш,сменяш "активния елемент" и пак. Едно, че е по-евтино, ами е и по бързо. Като караш повечко по чукарите, предницата става консуматив.
              Ми да ти кажа честно и аз две щанги ги рециклирах ,тези двете на хебела и кормилната кутия ,цената беше по 20 лв.но се затягат а с зегерка и като се износи елемента само отваряш ,сменяш и пак караш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X