PAJERO 2,2.5TDI 1996г. къса база.След като си сложих машинка за централното и на задната врата я свързах към дясната(установих коя букса е за постоянния ток и коя е връзката м/у машинките и към нея я свързах),след свързването при пробата от кабелите прехвърчаха искри и ги дръпнах разбира се(понеже само ги бях докоснал до буксата на машинката),последствията бяха че останах без централно и на вратите,бушона който е в краката на шофьора е здрав и не знам къде да търся проблема и моля за съвет.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Проблем с централно заключване

Свий

X
- 

От: Проблем с централно заключване
Я сега по-бавно. На задната врата би трябвало да си има машинка. Ти просто я смени или някой я беше махнал и ти си сложи? При положение, че ти си сложил да не обърка + и -? Не знам как изглежда машинката на задната врата, ама ако е редовна и всичко е свързано нормално няма защо да "прехвръкват" искри. А Паджеровода (респект) направо те хвърли на място където явно няма да се оправиш сам. Потърси някой!Първоначално публикуван от ichods Преглед на мнениеPAJERO 2,2.5TDI 1996г. къса база.След като си сложих машинка за централното и на задната врата ...........Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
 - 

След този пост, май наистина е по-добре да я види "еладжия"Първоначално публикуван от lubomv Преглед на мнениеА защо да не е друг бушон който пуска ток до бушона на централното
Май най добре ще да я види еладжия
Поздрави и успех!
Коментар
 - 

То,че ще я карам на някой така ще бъде,а на задната врата нямах машинка,нито кабели за централното натам,затова взех оригинална машинка от задна врата и нея я сложих,+ и - няма как да съм обърнал защото тази която сложих имаше само 2 кабела(за командването и,и да съм ги обърнал то като заключа вратите задната ще се отключва и обратното)няма букса за постоянни + и - на нея.Бушон преди този за централно според мен също не може да е защото до бушона си стига ток,губи се някъде след него.Mitsubishi Pajero 2.5TD 1996 къса база
0883 39 72 04
Коментар
 - 

Е не така де. Кажи какво беше.Първоначално публикуван от ichods Преглед на мнениеОткрих проблема,мерси за съветите
Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
 - 

Снощи се сетих,че като бях свалял кората която е под волана видях някакъв бушон слаган допълнително,оказа се че той е изгорял,като го смених всичко заработи 
.Явно предишният собственик е пипал където не му е работата 

Mitsubishi Pajero 2.5TD 1996 къса база
0883 39 72 04
Коментар
 - 

Здравейте на всички.Виждам че темата е страшно стара, но проблемът ми пряко свързан със заглавието!Та... на Шогунът ми 99г 2.8, не му работи централното.Извадих бушона-здрав!Слагам го после и хоп централното заключи, но до там.И централно пак няма.Повтарям процедурата-същата работа.В момента , който слагам бушона-сомо тогава централното сработва сато заключва вратите.Някой ще помогне ли?Поздрави!
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар