PAJERO 2,2.5TDI 1996г. къса база.След като си сложих машинка за централното и на задната врата я свързах към дясната(установих коя букса е за постоянния ток и коя е връзката м/у машинките и към нея я свързах),след свързването при пробата от кабелите прехвърчаха искри и ги дръпнах разбира се(понеже само ги бях докоснал до буксата на машинката),последствията бяха че останах без централно и на вратите,бушона който е в краката на шофьора е здрав и не знам къде да търся проблема и моля за съвет.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с централно заключване
Свий
X
-
От: Проблем с централно заключване
Първоначално публикуван от ichods Преглед на мнениеPAJERO 2,2.5TDI 1996г. къса база.След като си сложих машинка за централното и на задната врата ...........Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от lubomv Преглед на мнениеА защо да не е друг бушон който пуска ток до бушона на централното
Май най добре ще да я види еладжия
Поздрави и успех!
Коментар
-
То,че ще я карам на някой така ще бъде,а на задната врата нямах машинка,нито кабели за централното натам,затова взех оригинална машинка от задна врата и нея я сложих,+ и - няма как да съм обърнал защото тази която сложих имаше само 2 кабела(за командването и,и да съм ги обърнал то като заключа вратите задната ще се отключва и обратното)няма букса за постоянни + и - на нея.Бушон преди този за централно според мен също не може да е защото до бушона си стига ток,губи се някъде след него.Mitsubishi Pajero 2.5TD 1996 къса база
0883 39 72 04
Коментар
-
Първоначално публикуван от ichods Преглед на мнениеОткрих проблема,мерси за съветитеЖивотът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Снощи се сетих,че като бях свалял кората която е под волана видях някакъв бушон слаган допълнително,оказа се че той е изгорял,като го смених всичко заработи
.Явно предишният собственик е пипал където не му е работата
Mitsubishi Pajero 2.5TD 1996 къса база
0883 39 72 04
Коментар
-
Здравейте на всички.Виждам че темата е страшно стара, но проблемът ми пряко свързан със заглавието!Та... на Шогунът ми 99г 2.8, не му работи централното.Извадих бушона-здрав!Слагам го после и хоп централното заключи, но до там.И централно пак няма.Повтарям процедурата-същата работа.В момента , който слагам бушона-сомо тогава централното сработва сато заключва вратите.Някой ще помогне ли?Поздрави!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар