Има ли номер на рамата на друго място ,освен на задна дясна греда.Проблема е ,че е изгнила и не се вижда нищо.В КАТ не искат да го регистрират.Става въпрос за Паджеро дълга база-93г,2.5тди.Ако някой може да помага.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Номер на рама
Свий
X
-
От: Номер на рама
Първоначално публикуван от tsherifa Преглед на мнениеИма ли номер на рамата на друго място ,освен на задна дясна греда.Проблема е ,че е изгнила и не се вижда нищо.В КАТ не искат да го регистрират.Става въпрос за Паджеро дълга база-93г,2.5тди.Ако някой може да помага.
и ако оживеш ти пренабиват номера на друго място,после снимат колата и дават документ за интервенцията.
Коментар
-
И в софийския и в който и да е КАТ, ако не се чете номер на рама автомобила не се регистрира. Освен набития номер няма друг който да се гледа. Всичко друго са допълнителни белези за идентификация. Това дето е писал колегата Lacho Botev е верно само ако се чете номера на рамата (дори и трудно).Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Lacho Botev Преглед на мнениеНезнам за кой КАТ говориш,но в Софииския ако те набарат,назначават комисия,снимки,огледи,насрещни проверки
и ако оживеш ти пренабиват номера на друго място,после снимат колата и дават документ за интервенцията.Mitsubishi Pajero 2.5TD 1996 къса база
0883 39 72 04
Коментар
-
Първоначално публикуван от tsherifa Преглед на мнениеОстава варианта да си купя регистрация и да си го карам така до живот.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
Коментар
-
Първоначално публикуван от vloort Преглед на мнение.....
Къде точно трябва да е номера на рамата на Паджеро 2?
.... ....
Ха честито!Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
А така ,честито,нали знаете оная работа за бързата кучка какви ги ражда .......................дано и вашата случка не е такава!Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005
Коментар
-
Принципно ако ти трябва информационно, обикновенно слагат метална планка в коша зад двигателя. Също така го има написан и по стъклата.GSM: 0898 554713
Уебсайт: BULEXTREME.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от evos Преглед на мнениеНяма да им се молиш да ти регистрират колата!Слагай някви чужди табели и си карай!Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
Коментар
-
Първоначално публикуван от evos Преглед на мнениеНяма да им се молиш да ти регистрират колата!Слагай някви чужди табели и си карай!Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005
Коментар
-
Не бих ли - аз съм го направил.Маймуна ли съм да чакам глупавите и мързеливи чиновници да си бъркат по дупките,докато ми губят времето.Всеки си избира пътя съм,мен техните пътища не ме кефят!мисля, да зема а се замисля...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар