Здравейте колеги.Мисля че имам някакъв проблем с двигателя,при палене независимо на студен или загрял двигател се получава силно затрисане намотора , като при завъртане на ключа двигателя запалва почти мигновенно и имам чувсвото че ще се откачи от купетоПоверих закрепващите тампони на двигателя но те са здрави .Моля да пишат колеги, които са се зблъсквали с такъв проблем дали това е нормално и къде да търся причината.Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем със запалването на Пажеро 3.2 DID
Свий
X
-
От: Проблем със запалването на Пажеро 3.2 DID
Първоначално публикуван от tang Преглед на мнениеЗдравейте колеги.Мисля че имам някакъв проблем с двигателя,при палене независимо на студен или загрял двигател се получава силно затрисане намотора , като при завъртане на ключа двигателя запалва почти мигновенно и имам чувсвото че ще се откачи от купетоПоверих закрепващите тампони на двигателя но те са здрави .Моля да пишат колеги, които са се зблъсквали с такъв проблем дали това е нормално и къде да търся причината.Благодаря предварително.
Провери и другите тампони след двигателя - скорости, раздатка ...
-
Първоначално публикуван от tang Преглед на мнениеЗдравейте колеги.Мисля че имам някакъв проблем с двигателя,при палене независимо на студен или загрял двигател се получава силно затрисане намотора , като при завъртане на ключа двигателя запалва почти мигновенно и имам чувсвото че ще се откачи от купетоПоверих закрепващите тампони на двигателя но те са здрави .Моля да пишат колеги, които са се зблъсквали с такъв проблем дали това е нормално и къде да търся причината.Благодаря предварително.
Коментар
-
Имам познат с такова и имаше проблем с палето преди 3месеца подобен на вашият!При него се оказа умна дюза("от изгодните")!
Как определяте проблема при вас?!Като тресене от тампон или неправилна работа на двигателят?!Ако е от неравномерна работа-не е лошо да отидете на диагностика!Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
-
Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнениеИмам познат с такова и имаше проблем с палето преди 3месеца подобен на вашият!При него се оказа умна дюза("от изгодните")!
Как определяте проблема при вас?!Като тресене от тампон или неправилна работа на двигателят?!Ако е от неравномерна работа-не е лошо да отидете на диагностика!
Коментар
-
Проблема е, че запалва мигновенно, след като завъртя ключът и се получава разтрисане на целия мотор, все едно че ще се откачи. Иначе след като се запали мотора е спокоен и не пропушва когато е студен. Има лек пушек когато стартирам при загрял мотор. Разхода е нормален, около 8/100 извънградско. Танпоните са здрави, прегледал съм ги всички, осен ако не са омекнали.
Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнениеИмам познат с такова и имаше проблем с палето преди 3месеца подобен на вашият!При него се оказа умна дюза("от изгодните")!
Как определяте проблема при вас?!Като тресене от тампон или неправилна работа на двигателят?!Ако е от неравномерна работа-не е лошо да отидете на диагностика!
Първоначално публикуван от petisens Преглед на мнениеПри мен е като тресене от тампон и то не винаги,на диагностика ходих и то на неколко различи сервизи вкл и в Мицубиши и никакви грешки! Разхода е в норма,не пиши. Егр клапана е запушен.Последно редактирано от CarTest™; 28-09-11, 23:25.
Коментар
-
С две думи джипките ви са здрави и нямате проблеми!
Някой тампон ви е омекнал!Или по двигателя или на скоростите!По същата логика и като касиш двигателя се получава едно разтрисане!Отивайте на някой сервиз,вдигайте капака и накараите майстора да гледа в коша!Палите двигателя....давате газ няколко пъти рязко до към 3500оборота и гасите!Това като се повтори 2-3 пъти би трябвало всеки разбиращ майстор да се ориентира към кой тампон да се насочи и да ви го смени!Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар