Здравейте от скоро съм собственик на Паджеро 2 - 2.5Д с ръчна скоростна кутия .Въпроса ми е,когато превключвам от пета на четвърта и от четвърта на трета трябва винаги да изчакам оборотите да паднат и да подам междинна газ за да превключа иначе не влизат . Това дали е нормално или имам някаква повреда. Ще ви бъда много благодарен за отговори.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем със скоростна кутия
Свий
X
-
От: ПРОБЛЕМ СЪС СКОРОСТИ
Първоначално публикуван от harcho Преглед на мнениеДайте мнения колеги как да се размина с малко пари и нерви.
Коментар
-
От: ПРОБЛЕМ СЪС СКОРОСТИ
Първоначално публикуван от harcho Преглед на мнениеДнес го вкарвам на канала , трудна ли е смяната на синхронизаторите че нашите майстори почват да ми вадят вода от девет реки.
Сега е време да се погледне и съединителя, както и семеринга на кол. вал.
Коментар
-
От: Скоростна кутия
А защо трябваше да пускаш отделна тема за това, като можеше да попиташ и в другата? Да не говорим, че има и още една с подобен въпрос от близките дни.
Нова струва повече от джипката.
От морга - зависи от моргаджията - от три-четиристотин до хиляда.Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
От: Проблем със скоростна кутия
Сигурен ли си, че съединителят напълно отделя и няма увличане? На такова прилича, ако са синхронизаторите - при превключването ще има и гаден шум. А масло, в скоростната кутия, има ли? Колко, какво, на какъв пробег?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар