Койеги,оказа се,че има пукнатина на блока под колектора!Моля някой с опит,да даде идея за справяне с проблема.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Загуба на антифриз - Паджеро 2
Свий
X
-
От: Загуба на антифриз - Паджеро 2
Първоначално публикуван от baki bakalov Преглед на мнениеКойеги,оказа се,че има пукнатина на блока под колектора!Моля някой с опит,да даде идея за справяне с проблема.
Аз досега съм имал само успешни опити, но по принцип не винаги става.
Ако сипваш си източи антифриза и налей чиста вода с добавката! Направи и един байпас на парното да не влиза в радиаторчето от "смрадта", че после може пък парно да нямаш!
Караш така ивестно време и ако има резултат източваш водата, връзваш парното и си наливаш пак антифриз!
Успех!
Коментар
-
Първоначално публикуван от radikyokushin Преглед на мнениеИма добавки за спукани блокове или глави. Нищо не пречи да пробваш.
Аз досега съм имал само успешни опити, но по принцип не винаги става.
Ако сипваш си източи антифриза и налей чиста вода с добавката! Направи и един байпас на парното да не влиза в радиаторчето от "смрадта", че после може пък парно да нямаш!
Караш така ивестно време и ако има резултат източваш водата, връзваш парното и си наливаш пак антифриз!
Успех!Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеТова не е решение на проблема, а замяната му с друг. Ако ще продаваш джипката - става, но аз подобни гадости в собствена кола не бих сипал посмъртно, освен ако не трябва просто да се докопам до вкъщи аварийно.
Лично съм го изпитал и работи без никакви други "странични ефекти". На две коли - и двете бяха дизели.
Колите отдавна не са при мен, но и до днес се движат без проблем.
Въпросът е, че няма 100% гаранция, че ще стане "магията". Хубавото е, че опитът не коства нищо освен едни 40-50 лева.
Но в края на крайщата всеки сам си решава как да реши подобен проблем!
Коментар
-
Добре де. Няма ли начин проблема да се реши със заварка? И без това там е натоварено само топлинно, тъй като налягането на охладителната течност е малко.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар