Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво се случи с моето Паджеро.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво се случи с моето Паджеро.

Отидах на събора в Приморско и джипа не запали,бобина,делко сменени и пак не запали.В събота го прибрах с Пътна помощ и сега се чудя от къде да го почвам.Ако някой е имал същия проблем ще се радвам да го сподели.Да поесня нямам ток от бобината към делкото.Паджерото е двойка 150кс.3000V12 09081991г.
    Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
    АСК Ален Мак

От: Какво се случи с моето Паджеро.

А компютър има ли да го закачиш, може от там да изреве. Спомня си, че четох подобна тема в форума на митсубиши и го бяха решили проблема, само че със 4г93 мотора(което е същото запалване).
    ПП баси вече 4 бири ми влияят, така си написал v12 и си викам еб@хти мотора извади. хахаххаха

Коментар

Моя е грешката 12V.
      АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от vetsi71 Преглед на мнение
        Отидах на събора в Приморско и джипа не запали,бобина,делко сменени и пак не запали.В събота го прибрах с Пътна помощ и сега се чудя от къде да го почвам.Ако някой е имал същия проблем ще се радвам да го сподели.Да поесня нямам ток от бобината към делкото.Паджерото е двойка 150кс.3000V12 09081991г.
        Възможен вариант - датчик на Хол.
        Успех!

Коментар

Аз три дни не можах да запаля едно Диско (осем цилиндъра, 154 коня). Какво ли не пробвах ..... бобина, кабели, делко, тоци .......накрая сервиз при приятел.
          50 лева и много смях ..... свали свещите , почисти ги и ... безгрижно мотора си замърка......
          Та вече ми е обица - свали свещите, почисти ги и опитай да запалиш.
          Виждам, че нямаш ток от бобината .... но опитай .......

Коментар

Излезе прекъсната пътека в компа.Паджерото е вече в движение.
            АСК Ален Мак

Коментар

Радвам се за твоето паджеро. Не знам моето кой ще го оправи.
              GSM 0877 08 99 19
              Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Явно си попаднал на голям майстор .......... пътечка в компа. И как отворихте компа и как разбра коя пътечка ?
                Браво, че с толкова се е разминало. И че вече всичко е наред.
                Поздравления за този майстор .

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                  И как отворихте компа и как разбра коя пътечка ?
                  Че какъв е проблема с отварянето на компа? А прекъсната пътечка обикновено се вижда лесно.

До колкото знам тия компютри правят грижи с електролитните кондензатори. Ако е имало следи от разсъхване или изтичане, редно е да се направи промивка и да се сменят, всичките. Струват някакви стотинки бройката, а спестяват пари като за цял компютър.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                    Явно си попаднал на голям майстор .......... пътечка в компа. И как отворихте компа и как разбра коя пътечка ?
                    Браво, че с толкова се е разминало. И че вече всичко е наред.
                    Поздравления за този майстор .
                    То всичкото е на болтове. Пътечката Венци я видя още на събора. И крачето на единия кондензатор се виждаше как е потъмняло около слабата връзка.
                    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Колега може да дадеш един жокер къде точно се намита този компютър ? Трудно ли се демонтира/монтира ? Към колко пари ти излезе ремонта ?
                      Питам защото искам да си направя ревизия на моят . Преди време ходих на един майстор и той ми обяви цена от 400 лева без дори да го е погледнал . Разбра , че има протекли кондензатори само по работата на двигателя
                      Благодаря .
                      [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от iansto Преглед на мнение
                        Колега може да дадеш един жокер къде точно се намита този компютър ? Трудно ли се демонтира/монтира ? Към колко пари ти излезе ремонта ?
                        Питам защото искам да си направя ревизия на моят . Преди време ходих на един майстор и той ми обяви цена от 400 лева без дори да го е погледнал . Разбра , че има протекли кондензатори само по работата на двигателя
                        Благодаря .
                        Че работата е пипкава - пипкава е. Ама чак пък за 400лв....
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

На бензиноввия 3.0 се намира до десния крак на пасажера. Махаш пластмасата от колонката и той е закачен с един винт. При бензиновия влизат две букси, които нямак как да размениш.
                          Георги Гатев

Коментар

Първоначално публикуван от Георги-trimata Преглед на мнение
                            На бензиноввия 3.0 се намира до десния крак на пасажера. Махаш пластмасата от колонката и той е закачен с един винт. При бензиновия влизат две букси, които нямак как да размениш.
                            Благодаря много колега .

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Че работата е пипкава - пипкава е. Ама чак пък за 400лв....
                            И на мен ми се видя много и за това не съм го правил . Даже не съм и сигурен , че му има нещо но както споменахте по горе почти всички знаят , че въпросните кондензатори текът и правят мизерии .
                            [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Георги-trimata Преглед на мнение
                              Задръж, това Паджеро също е 3 литра и компа е до левия крак на шофьора. За буксите е вярно.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X