Отидах на събора в Приморско и джипа не запали,бобина,делко сменени и пак не запали.В събота го прибрах с Пътна помощ и сега се чудя от къде да го почвам.Ако някой е имал същия проблем ще се радвам да го сподели.Да поесня нямам ток от бобината към делкото.Паджерото е двойка 150кс.3000V12 09081991г.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво се случи с моето Паджеро.
Свий
X
-
От: Какво се случи с моето Паджеро.
А компютър има ли да го закачиш, може от там да изреве. Спомня си, че четох подобна тема в форума на митсубиши и го бяха решили проблема, само че със 4г93 мотора(което е същото запалване).
ПП баси вече 4 бири ми влияят, така си написал v12 и си викам еб@хти мотора извади. хахаххаха
-
Първоначално публикуван от vetsi71 Преглед на мнениеОтидах на събора в Приморско и джипа не запали,бобина,делко сменени и пак не запали.В събота го прибрах с Пътна помощ и сега се чудя от къде да го почвам.Ако някой е имал същия проблем ще се радвам да го сподели.Да поесня нямам ток от бобината към делкото.Паджерото е двойка 150кс.3000V12 09081991г.
Успех!
Коментар
-
Първоначално публикуван от vetsi71 Преглед на мнениеОтидах на събора в Приморско и джипа не запали,бобина,делко сменени и пак не запали.В събота го прибрах с Пътна помощ и сега се чудя от къде да го почвам.Ако някой е имал същия проблем ще се радвам да го сподели.Да поесня нямам ток от бобината към делкото.Паджерото е двойка 150кс.3000V12 09081991г.
50 лева и много смях ..... свали свещите , почисти ги и ... безгрижно мотора си замърка......
Та вече ми е обица - свали свещите, почисти ги и опитай да запалиш.
Виждам, че нямаш ток от бобината .... но опитай .......
Коментар
-
Първоначално публикуван от vetsi71 Преглед на мнениеИзлезе прекъсната пътека в компа.Паджерото е вече в движение.GSM 0877 08 99 19
Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
Коментар
-
Първоначално публикуван от vetsi71 Преглед на мнениеИзлезе прекъсната пътека в компа.Паджерото е вече в движение.
Браво, че с толкова се е разминало. И че вече всичко е наред.
Поздравления за този майстор .
Коментар
-
Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнениеИ как отворихте компа и как разбра коя пътечка ?
До колкото знам тия компютри правят грижи с електролитните кондензатори. Ако е имало следи от разсъхване или изтичане, редно е да се направи промивка и да се сменят, всичките. Струват някакви стотинки бройката, а спестяват пари като за цял компютър.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнениеЯвно си попаднал на голям майстор .......... пътечка в компа. И как отворихте компа и как разбра коя пътечка ?
Браво, че с толкова се е разминало. И че вече всичко е наред.
Поздравления за този майстор .За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от vetsi71 Преглед на мнениеИзлезе прекъсната пътека в компа.Паджерото е вече в движение.
Питам защото искам да си направя ревизия на моят . Преди време ходих на един майстор и той ми обяви цена от 400 лева без дори да го е погледнал . Разбра , че има протекли кондензатори само по работата на двигателя
Благодаря .[SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]
Коментар
-
Първоначално публикуван от iansto Преглед на мнениеКолега може да дадеш един жокер къде точно се намита този компютър ? Трудно ли се демонтира/монтира ? Към колко пари ти излезе ремонта ?
Питам защото искам да си направя ревизия на моят . Преди време ходих на един майстор и той ми обяви цена от 400 лева без дори да го е погледнал . Разбра , че има протекли кондензатори само по работата на двигателя
Благодаря .Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Георги-trimata Преглед на мнениеНа бензиноввия 3.0 се намира до десния крак на пасажера. Махаш пластмасата от колонката и той е закачен с един винт. При бензиновия влизат две букси, които нямак как да размениш.
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеЧе работата е пипкава - пипкава е. Ама чак пък за 400лв....[SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]
Коментар
-
Първоначално публикуван от Георги-trimata Преглед на мнениеНа бензиноввия 3.0 се намира до десния крак на пасажера. Махаш пластмасата от колонката и той е закачен с един винт. При бензиновия влизат две букси, които нямак как да размениш.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар