Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моето Паджеро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моето Паджеро

Карах го 2 години с оригиналното купе което беше кабрио, имаше много ръжда (внос от Австиря) Гюрука беше за смяна общо взето много разходи. Реших се и купихме ново купе - Къса база с много малки забележки и се захванах за работа Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12082011478.jpg
Прегледи:1
Размер:88.4 КБ
ID:5941297Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12082011479.jpg
Размер:106.1 КБ
ID:5941298Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13082011485.jpg
Размер:123.6 КБ
ID:5941299Натиснете снимката за да я уголемите

Име:14082011487.jpg
Размер:157.0 КБ
ID:5941300 Ето малко снимки вече е с новото купе пригодих и 2 нови седалки, защото старите бяха ужасни . Остана само едно малко проблемче с инсталацията . Двигателя е 2.5 ТД и тези които знаят лампичката за свещите светва червено, 2-3 секунди след това светва зелено и е готов, но нещо вече светва само зелено и ще се наложи да се ходи на майстор

От: Моето Паджеро

Първоначално публикуван от Gurk0 Преглед на мнение
    лампичката за свещите светва червено, 2-3 секунди след това светва зелено и е готов, но нещо вече светва само зелено и ще се наложи да се ходи на майстор
    Преди това можеш да провериш връзките към термодатчика на главата. Той е с два извода, единият е за термометъра на таблото, а другият участва в определянето на времето за подгряване.

Коментар

Ще ги погледна и тях но съм убеден че всичко е на място. Имам и още един малък проблемец лампата на маслото свети по мътно от другите всякаш дърпа маса някъде, но доколкото видях датчика е на динамото и проверявах много пъти няма къде да замаси .. Общо взето инталацията не ми е специялност , но до боята ако не съм оправил проблема ще викам някой с познания по тази техника Мерси все пак за уточненията утре първата работа преди шкурката ми е да погледна !

Коментар

Първоначално публикуван от Gurk0 Преглед на мнение
        Карах го 2 години с оригиналното купе което беше кабрио, имаше много ръжда (внос от Австиря) Гюрука беше за смяна общо взето много разходи. Реших се и купихме ново купе - Къса база с много малки забележки и се захванах за работа [ATTACH=CONFIG]360999[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]361000[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]361001[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]361002[/ATTACH] Ето малко снимки вече е с новото купе пригодих и 2 нови седалки, защото старите бяха ужасни . Остана само едно малко проблемче с инсталацията . Двигателя е 2.5 ТД и тези които знаят лампичката за свещите светва червено, 2-3 секунди след това светва зелено и е готов, но нещо вече светва само зелено и ще се наложи да се ходи на майстор
        Твоята с-ма за подгряване е Auto Glow. В прикачения файл има и за трите вида подгряване.
        Намери твоята и проследи връзките в схемата!
        Успех!
        elektrooborudvanie_dvigatelya.pdf

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X