Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mitsubishi Pajero 2.5 TDI или 3.2 DID ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Mitsubishi Pajero 2.5 TDI или 3.2 DID ?

Става дума за моделите 2001- 2006 . Кой е по-добрият двигател според вас и двата са 4 цилиндрови. Ако може повече подробности за тях.
    Мерси предварително!

От: Mitsubishi Pajero 2.5 TDI или 3.2 DID ?

Паджеро 3 с 4D56T е голямо недоразумение според мен. Нова, съвременна конструкция правеща го паркетник и допотопен двигател от 82 г.
    4М41 е следващото поколение двигатели даващо много по добра динамика на тежката машина.
    Но, за съжаление и тук в пълна сила важи общата тенденция при автомобилите относно обслужването и ремонтите.

Коментар

4М41 вероятно е 3.2 D ID двигателя.Какво му е по-скъпото при него. Той Common Real ли е ? повече мощност,а може би и разхода на гориво е по-малък. Интересувам се за 2-та двигателя как стоят на къса база 2 врати.

Коментар

Не е КР. Новото, освен обема е директното впръскване и микропроцесорното управление на горивния процес.
        Разхода мисля, че не е по малък, но върви много по добре.

Коментар

Даже има повече проблеми от стария матор.

Коментар

Здравейте, интересувам се от Padjero 2.5 TDI Къса база 2002 година, (ръчни) изпадна ми една оферта и да попитам дали има смисъл да си го вземам като първа кола. Обичам да ходя и в планината за това питам?!?

Коментар

......вземай, за това нещо ще ти свърши работа......кой мотор, 116 коня или 90 коня?

Коментар

само 3,2 дизел върви прилично,а и разхода на гориво е нормален.

Коментар

Първоначално публикуван от pancho81 Преглед на мнение
                  4М41 вероятно е 3.2 D ID двигателя.Какво му е по-скъпото при него. Той Common Real ли е ? повече мощност,а може би и разхода на гориво е по-малък. Интересувам се за 2-та двигателя как стоят на къса база 2 врати.
                  Здраейте. Имал съм и двете машини .Първо за късата база.... и двете имат твърда возия . Ако мислите , че ще се возите на рено 19 .....няма да стане. Стоят стабилно в завоите , но и порядачно тръскат. 3,2 дид върви в пъти повече и гори чо-малко от 2,5 тди. Автомата на 3,2 няма нищо общо с тоя на 2,5 . 3,2 е капризен от към гнп, а 2,5 няма какво да му се развали . Удоволствието да караш 3,2 според мен компенсира проблемите и аз не бих се качил отново на 2,5. Поздрави и дано съм бил полезен.

Коментар

Абсолютно подкрепям колегата Савов. Аз имам 3,2 късо паджеро, бащата има 2,5 паджеро спорт. Возията на спорта е в пъти по-добра, но от към вървеж, мощност и ускорение 3,2 го бие отвсякъде. Аз на моето имам малко разбити тампони по окачването и си карам лекичко през неравностите и черните пътища т.е. Само 3.2 . Успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X