Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем Паджеро 3.2 ДИД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем Паджеро 3.2 ДИД

Здравейте на всички в този прекрасен Форум! Имам няколко въпроса:
    Скоро си купих 2000 година Паджеро 3.2 ДиД, дьлга база. Когато карам на по-дълго ми светка лампата за средния диференциал, когато спра и изгася колата спира да мига, когато не мига всички блокажи работят, когато мига не може да се превключи. Какво може да е ?
    Задните гуми на таблото не ми светят, дали е изгоряла просто лампичката?
    Кое масло е най-удачно да използвам за двигателя, за ръчната скоростна кутия и за раздатката и диференциалите?

От: Проблем Паджеро 3.2 ДИД

Здравей и добре дошъл.
    За лампите по таблото е трудно да се каже така, дано някой с такова Паджеро има опит и каже, а за маслата имам тука една табличка

Коментар

Мерси за Таблицата. Някои дали ще може да ми каже, къде мога да намеря евтин Ролбар за моя Модел.

Коментар

Първоначално публикуван от Vovabg Преглед на мнение
        Мерси за Таблицата. Някои дали ще може да ми каже, къде мога да намеря евтин Ролбар за моя Модел.
        Не ти трябва ...вЕрвай ми!
        Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
        ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
          Не ти трябва ...вЕрвай ми!
          Би ли ми обяснил защо така мислиш, идеята ми е да си сложа ролбар за да мога на него да сложа още допълнителни Халогени.

Коментар

Може би, единственото, за което става грил-гарда, или бул-бара/защото така е по-правилно да се нарича/ е за стойка за допълнителни фарове, но те биха могли да се поставят и без него.
            Недостатъците са обсъждани многократно.
            Понеже лъскавото "нещо" е модерно е и скъпо, та като добавиш и цената на фаровете ...
            Ако искаш нещо смислено, не е лоша идея да говориш с Явор "Вромос" - раздел "Търговски партньори".
            Вярно, че друга броня не е по вкуса на всеки, но това човек решава сам.
            Затова пък няма да има друго Паджеро като твоето.
            Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
            ... turn on your A/С !

Коментар

Здрасти,
              аз имах подобен проблем с индикацията...Светне ли лампата за централния диф (т.е. започне ли да мига), нищо не може да се направи. И спирах, изгасях, а като запалех, всичко си беше ОК. Но при мен след включване в режим 4Н в покой, след потегляне и изминаване на около 50-100 м. започваше да мига лампата на централния диф.
              Оказа се проблем със самата индикация - всичко си беше ОК механично, само дето една от буксите на датчиците е създавала проблем и той не е подавал информация.
              Един мой познат техничар, се заигра с цялата система, включи машинка за вакумиране към системата, пробва, вдига колелетата, въртя, включва, пали, гаси, замерва и т.н., ляга отдолу, става, та така намери откъде е проблема.
              Явно трябва и ти да се заиграеш в тая насока, по мое мнение е по-често срещан проблема с индикацията, т.е. електричарски. Ако имаш път към Бургас, мога да те свържа с момчето, което ми помогна.
              Но мисля, че има и в София доста добри техници - членове на форума, които могат да ти помогнат.
              Надявам се да е нещо дребно и успех!
              Mitsubishi Pajero 3.2 DID --> VW Golf IV 1.9TDi

Коментар

Бай дъ уей, тук във форума е писано много за тия проблеми, даже намерих и ти копнах нещичко (на английские, ама с картинки) :

Pajero flashing light fix: http://4wd.blogeasy.com/
                Mitsubishi Pajero 3.2 DID --> VW Golf IV 1.9TDi

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X