Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов ъпдейт на навигацията

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: Нов ъпдейт на навигацията

    За изтърбушването на колата още нямам мнение. Но вече достатъчно пробвах картата и отговорно мога да заявя, че не си струва парите, поне за България. В София не може да намери дори второстепенни улици, дълги по няколко километра. Третостепенните по правило са без имена, а точно те най-много биха ти трябвали като ареси за търсене. Номерацията на сградите е меко казано непълна. Големият проблем е, че не може да познае първостепенните улици в кварталите и определя за основна квартална артерия някой сокак, по който е мъчително преминаването. На всичко отгоре и интерфейсът не е много красив, не се познават добре централните артерии, като име на улица често онагледява някоя странична, успоредна на големия булевард.
    За страната - на практика няма нищо, което да ти помогне при загубване на пътя или измисляне на шорткът при задръстване. Само пътища, които и без това виждаш и на най-едрата карта, че и по-малко. Не са отразени не много скорошни трасета като например кръговото при Драгичево. В същото време има някакви безумни ремонти, които сигурно са свършили за седмица преди 5 г. Не работят добре и екстрите като поинтс ъф интерестс. Не ми харесва и как смята времето за придвижване.
    Ползвал съм джипиеса още преди 2 години в Мюнхен, Виена и Залцбург. Там работеше уникално добре, но картата на София няма нищо общо с това качество.
    www.offnews.bg

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X