Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mitsubishi pajero sport

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Mitsubishi pajero sport

Здравеите! Имам един въпрос относно този джип, като го карам само със задно както си е без включено 4х4 на таблото постоянно мига зелена лампичка /2та моста и раздактата /  преди като го карах не мигаше лампичката на скоро се  появи този проблем, и от време на време свети ABS-a  <br>джипа е 2000година <br>някои може ли да помогне?
    Последно редактирано от MapTo; 10-08-11, 19:17.
    http://datingsidorsingel.com/

От: Mitsubishi pajero sport

Първоначално публикуван от MapTo Преглед на мнение
    Здравеите! Имам един въпрос относно този джип, като го карам само със задно както си е без включено 4х4 на таблото постоянно мига зелена лампичка /2те оси и разпределителната кутия или средния диференциал незнам кое е по-точно/  преди като го карах не мигаше лампичката на скоро се  появи този проблем, и от време на време свети ABS-a  <br>джипа е 2000година <br>някои може ли да помогне?
    Май нещи имаш по токовете. Това в средата е раздатката. Но тя трябва да свете на 4х4 и блокаж.
    не е нормално да ти мигат двете задни оси и раздатката. по принцип като мигат това означава че си ги изключил и след извесно време спира мигането.
    Но пък АВS и той да святка?

Коментар

Грешка!!! немигат 2те оси а 2та моста и раздатката между тях!!!

Коментар

като ръгна 4х4 свети постоянно тази лампа това мисля,че е нормално

Коментар

Я хвърли един поглед на десния калник(в двигателния отсек) две букси и ги почисти при нужда, в противен случай долу на предния мост имаш едим вакумен разедините(виж дали изобщо системата е под вакум), а за мигащата раздатка някой друг да се изкаже дали има някакви датчици, букси и такива ми ти х.йни, че аз не помна вече.

Коментар

Виж маркучите на вакумите на предниат мост.

Коментар

При толкова много мигащи неща (включително и ABS-а) по-вероятно е да има проблем с някой от датчиците по самата раздатка (примерно да е замасил). Жиците са много близо до корпуса и може някоя да е допряла.
              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Здрасти !
                Мисля, че е най - лесно да легнеш отдолу, а някой да включи двойното.Ти следи за движението на актуатора - издърпващ маншона и гледаш дали при включване се издърпва от мембраната. Така ще елиминираш проблем във вакумите. Ако не е от вакумите, пробвай с почистване на всички букси по раздатката и моста.Всъщност говоря така, защото не зная дали проблема е само в индикацията, или е и механичен (с вакумите), ама ако си сигурен, че механиката работи и муфата се зацепва, значи електриката е проблемна. И освен буксите, четох, че един колега е имал такъв проблем, след като са се протрили и окъсили някои от кабелите за датчиците. Успех !
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 05-09-11, 16:49.
                Mitsubishi Pajero 3.2 DID --> VW Golf IV 1.9TDi

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X