Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mitsubishi Shogun 2.8tdi '99 грее като се натовари... ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Mitsubishi Shogun 2.8tdi '99 грее като се натовари... ?

Става въпрос за Шогун 2.8tdi 136к.с., производство '99г...
    Джипа в една част от живота му го ползвам да дърпам една платформа на която карам различни коли и се справя доста добре, но... Преди седмица карах една кола до Благоевград и на отиване загря (малко късно го видях) и беше изхвърлил доста охладителна течност от едно маркуче което излиза под предния ляв подкалник. Е закарахме я някак леко леко, на връщане с празна платформа като му дадех газ по баирите и веднага стрелката скачаше към червено. Ако карах бавничко и стрелката си седеше нормално. Добре че има крайпътни чешми, че колко вода доляхме...
    Лошото беше и че парното не искаше да дойде, духаше си студено, после в нас като дигнах малко предницата и се оправи де...
    Интересното е че заграява само като я дърпам платформата и то извънградско, за София и с нея не загрява (то не съм го карал от тогава много де)
    Гарнитура да е, щеше да грее винаги знам ли?
    Знам че като загрее и като го угасиш не трябва да можеш давъртиш перката? Пък тя си се върти спокойно
    Дали нямат някаква "детска болест" от която да страдат милите ни Паджерота?
    Дали имате идея от какво е? За седмица изпуснах две карания, пък и ми се очертава скоро да ходя до Варна че съм си харесал една кола
    '98г. Mitsubishi Pajero II 2.8tdi Super Select къса база фейслифт
    '95г. Mitsubishi Pajero II Super Select къса база - за "лек" offroad - coming soon :)
    И разни BMW-та...

От: Mitsubishi Shogun 2.8tdi '99 грее като се натовари... ?

Колега смени виското и ще се оправи ,и мойто е по същия начин и сега обмислям вариант да му сложа ел.перка ,че с тези перки е малко рисковано незнаеш на каква ще попаднеш
    MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
    MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

От: Mitsubishi Shogun 2.8tdi '99 грее като се натовари... ?

Първоначално публикуван от Bavarcho Преглед на мнение
      ...
      Знам че като загрее и като го угасиш не трябва да можеш давъртиш перката...
      Няма такъв закон! Виското, както и всеки един елемент от охладителната система се тестват по изпитана методика, с абсолютна сигурност и сравнително елементарно. Информация във Форума и нета по въпроса предостатъчно.
      Ако не можеш да се оправиш тел. ми го има в подписа. Пари за работа костваща 10 мин. загубено време не взимам (за членове на Форума).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X