Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тампони за заден мост на Паджеро 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тампони за заден мост на Паджеро 2

Здравейте!
    Някой може ли да ми каже откъде да си купя тампони за задния мост на Паджеро 2 95 год с прилично качество и на разумна цена
    Поздрави.
    На сърбела майката му е чесането.
    Борислав Борисов Русе О885 О37815

От: Тампони за заден мост на Паджеро 2

Ако са тези трапецовидните откъм шасито има за по 15-тина лева бройката, а на тебе ти трябват 4. Бе до сто лева ще се намерат прилични.

Коментар

А тези на моста? 100лв за всичките комплект ли? Щото вече взе да завива и със задния мост Нова черна малко помогна

Коментар

Тези задните на моста са по два и аз ги намерих по 35-40 лв,а тези трапецовидните отпред на носача ги взех по 9 лв . и ще видя колко ще искарат ,досега са на 5000 км.
        П.П. тампоните ми ги доставиха от евро 07 мисля ,можеш направо там да провериш
        MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
        MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Гошев Преглед на мнение
          П.П. тампоните ми ги доставиха от евро 07 мисля ,можеш направо там да провериш
          От Евро 07 мога да си купя само стъкло за мигача- напатил съм се от техни стоки

Коментар

Нали знаете, че има два вида?
            Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Не съм разглобявал още А някакви полиуретанови няма ли?

Коментар

Двата вида са заради двата вида носачи - при единия горния тампон е с втулка и долните са с диаметър 60 мм; при втория горния е без втулка, а долните са 65 мм.
                Вторите май са по-разпространени, но няма правило - може да си с едните и с другите, без зависимост от година или модификация.
                Полиуретанови има, разбира се, но истинските са на цена близка до тази на "оригиналните" от официален вносител. От първия вид ми се търкаля още един комплект - мога да го потърся и да видя каква му беше цената. При всички положения е доста повече от споменатите нагоре в темата, но пък - слагаш и забравяш. При мен две години не са мръднали.
                Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Аз близо 100 лева дадох за трапецовидните и за 1 година няма забележки, верно предимо в града го карам и не го тормоза.
                  ПП Сега се сетих, че гумичките на биалетките са ми от нисан оригинални си ги купих от Технолинк за около 4-5 лв бройката

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
                    Двата вида са заради двата вида носачи - при единия горния тампон е с втулка и долните са с диаметър 60 мм; при втория горния е без втулка, а долните са 65 мм.
                    Вторите май са по-разпространени, но няма правило - може да си с едните и с другите, без зависимост от година или модификация.
                    Полиуретанови има, разбира се, но истинските са на цена близка до тази на "оригиналните" от официален вносител. От първия вид ми се търкаля още един комплект - мога да го потърся и да видя каква му беше цената. При всички положения е доста повече от споменатите нагоре в темата, но пък - слагаш и забравяш. При мен две години не са мръднали.
                    Абе, май баш от годината има значение с кои носачи си ... Преди 94-та са с 65мм тампони и следователно по-тънки стени на носачите около дупките на тампоните. След 94-та са с 60мм тампони и по-дебели стени. До колкото знам старите са се чупили и това е продиктувало промяната. И по каталози с тампони на едни места определят разликата по диаметри, на други по години.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X