Здравейте,перката която е под радиаторчето на кулера кога се включва,защото моята не съм забелязал да работи?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Интеркулер Паджеро 2
Свий
X
-
От: Интеркулер Паджеро 2
Първоначално публикуван от ichods Преглед на мнениеЗдравейте,перката която е под радиаторчето на кулера кога се включва,защото моята не съм забелязал да работи?
Евентуално можеш да го чуеш, ако изкатериш някой стръмен баир с по-ниска скорост.Ние не сме неутрални!
-
Първоначално публикуван от ichods Преглед на мнениемерси,а когато работи на място дали ще се включи?Ние не сме неутрални!
Коментар
-
На мен ми се е случвало дори при скоро изгасен и загрял ДВГ, подавайки контакт и вентилаторчето да сработва, а то не е от най-тихите джаджиPAJERO I, 2.5 TDI, 90г., къса база, "палатка"
Mercedes-Benz E250 Diesel, 95г., комби, автоматик
Коментар
-
Първоначално публикуван от a.hristov Преглед на мнениеНа мен ми се е случвало дори при скоро изгасен и загрял ДВГ, подавайки контакт и вентилаторчето да сработва, а то не е от най-тихите джаджи
Сега в тези жеги вентилаторчето си работи почти непрекъснато.
Ако не го чуваш да работи може би има нещо, което не е в ред - датчик, вентилатор...
Коментар
-
И при мен ,точно ако го оставя да работи дълго на място,само тогава включва....на 4D56Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
При мен се включва, както спомена колегата по-горе - катерене на баир с ниска скорост, когато турбото яко надува и съответно няма добро обдухване на кулера. А ако се добави и лятна температура от около 28-30 градуса, няма начин да не се включи !HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX
Коментар
-
Първоначално публикуван от bokata Преглед на мнениеЗдравейте колеги, искам да попитам на Паджеро 2 2.5 тди 1996 година, върху интеркулера има ли пластмасов капак, на който да пише Мицубиши. Виждал съм го на 2.8 тди, само при него ли го има ?Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар