Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заменяеми ли са касетите на дифа при Паджеро.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Заменяеми ли са касетите на дифа при Паджеро.

Колеги имам нужда от информация от по-запознатите с марката.
    Искам да сложа на Паджеро Спорт 3.0 V6 24V задна касета с блокаж от нормално Паджеро 2 също 3.0 V6 24V но двете Паджерота се оказват с различни предавателни числа на дифа. Едното моето е с 4,636 а другото от което искам блокажа е 4,875.
    Та въпроса ми е мога ли да взема само касетата с блокажа и да я сложа на мойте си пиньон и корона. Под може имам предвид дали ще пасне без особенни извръщения и преправяне. Взимаш от единя и слагаш на другия диф.
    Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
    Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

От: Заменяеми ли са касетите на дифа при Паджеро.

Добре де никой ли не знае дали ще стане блокажа. Някой не може ли да провери какво пише в ''дебелите книги'' за марката. Нещо размери на касетата или нещо друго.

Коментар

Ако изобщо стане ,ще трябва да смениш и предния ,за д абъдат с еднакви предавателни числа ... иначе включиш ли центалния диф ще стане кашаааа.....
      MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
      MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Човека иска да сменя само касетата. Няма да сменя пиньона и короната. Интересуват го габаритни размери и присъединителните отвори дали са еднакви.
        Незнам дали ще стане, и незнам как е на тая кола, но помислил ли си за управлението на блокажа?
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Заменяеми са касетите,обаче е заигравка с управлението на блокажа.Според мен е по-добрия вариянт да ползваш твоите си пиньон и корона на другия мост.Там ,обаче ,пък има заигравка със захватите,че на Спорт-а носачите са други.
          Иначе ,с 2 думи-става,но с преправяне.
          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
            Заменяеми са касетите,обаче е заигравка с управлението на блокажа.Според мен е по-добрия вариянт да ползваш твоите си пиньон и корона на другия мост.Там ,обаче ,пък има заигравка със захватите,че на Спорт-а носачите са други.
            Иначе ,с 2 думи-става,но с преправяне.
            Мерси колега, какво имаш предвид под заигравка с управлението. Аз си ги представям така нещата: пробивам моя си корпус да изкарам тръбичките после някой жичкаджия ми свързва управляващия модул който си се продава в комплект с касетата после се свързва с компрасорчето и копчето за включване и се молим да заработи . Надявам се, че под заигравка имаш предвид добър жичкаджия. Ако не обясни къде ще е заигравката. Аз предпочитам да преправям жици вместо да променям захватите на моста.

Коментар

Първоначално публикуван от kerkelov Преглед на мнение
              ... Аз си ги представям така нещата: пробивам моя си корпус да изкарам тръбичките после някой жичкаджия ми свързва управляващия модул който си се продава в комплект с касетата после се свързва с компрасорчето и копчето за включване и се молим да заработи . Надявам се, че под заигравка имаш предвид добър жичкаджия...
              Всъщност си абсолютно прав.Преди малко проверих-няма никакъв проблем да сложиш диф от Паджеро 2 в мост от Паджеро Спорт.Единствено на 3,5 бензин и на 2,8дизел мостовете са различни...
              Поздрави!
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Мерси още веднъж.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X