Колеги помогнете със съвет огледалото от 1та страна падна някаде а другото е на път/имам предвид стъклото и пласмасата които го даржат ги няма,само черупката е там./продават ли се резервни такива и къде.пробвах с англйско пълна отврат,а новите огледала са кам 150лв.едното.позрави и предварително благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
счупени странични огледала на паджеро2
Свий
X
-
От: счупени странични огледала на паджеро2
Колега и аз търсих, но на всякъде продават цяло огледало, за около 30 лв. Виж по моргите. На мен ми трябваше само пластмасата която държи стъклото, защото от е-бай си намерих само стъкла с отопление и с заоблен край за мъртвия ъгъл. Английски са, и сега като каза че на теб английските не са ти харесали ми стана интересно. Защо не ти харесват? Или какъв им е кусура според теб?
-
Колега за да видиш добре трябва да се наведеш напред,губиш 1/3 от видимосттаако не се наведеш което си е некомфортно за всяко поглеждане назад.За тези които се мислят за дяволи да не забравят че и на него някой му е сложил рога!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Коментар
-
Първоначално публикуван от bravel Преглед на мнениеКолега за да видиш добре трябва да се наведеш напред,губиш 1/3 от видимосттаако не се наведеш което си е некомфортно за всяко поглеждане назад.
Коментар
-
Незнам колега аз съм малко по едър българин и седалката ми е до последно назад може и това да оказва влияние.факт е че трябва да се наведаЗа тези които се мислят за дяволи да не забравят че и на него някой му е сложил рога!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Коментар
-
Първоначално публикуван от bravel Преглед на мнениеКолега за да видиш добре трябва да се наведеш напред,губиш 1/3 от видимосттаако не се наведеш което си е некомфортно за всяко поглеждане назад.
Коментар
-
Каде ги търсите тези огледала...Ново механично огледало е около 80 лв.Хромираното е малко по скъпо.Вярно че са таивански,но са нови и си имат всичко.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bravel Преглед на мнениеНезнам колега аз съм малко по едър българин и седалката ми е до последно назад може и това да оказва влияние.факт е че трябва да се наведа
Коментар
-
Първоначално публикуван от bravel Преглед на мнениеКолеги помогнете със съвет огледалото от 1та страна падна някаде а другото е на път/имам предвид стъклото и пласмасата които го даржат ги няма,само черупката е там./продават ли се резервни такива и къде.пробвах с англйско пълна отврат,а новите огледала са кам 150лв.едното.позрави и предварително благодаря.
Коментар
-
Елементарно в долната част на кожуха на огледалото има дупка,през нея с отверка сваляш болта който държи огледалото.И то излиза напред,остава само да разкачиш кабелите на машинката и ако имаш отопление има оше една букса.В обратния ред слагаш новото.Успех!
Коментар
-
Ето тук има малко описание .http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E5%E4%E0%EB%EE
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар